More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2014: Zanger Petro – Met kerst alleen

  Het kan zijn dat u Zanger Petro nog niet kent. Met zo’n 185 views op Youtube is dat ook geen wonder. Hoog tijd om Petro eens het platform te geven wat ie verdient.
  Laten we beginnen met een Petro 101: hij is te herkennen aan zijn schedel, hij zou wel haar willen laten groeien maar hij is vergeten hoe dat moet (daarover later meer). Petro draagt het hele jaar door een lange zwarte leren jas. Het is een jas van varkensleer zo te zien, want de kop zit er nog op. Verder zal je hem nooit zien zonder dat zilveren buttplug-kettinkje om zijn hals.
  Maar dat is de buitenkant. Belangrijker is dat Petro een bikkel is, een strijder, iemand die elke dag weer noodgedwongen het gevecht met zichzelf aan moet gaan. Op de avond van zijn 14e verjaardag is ie gaan coma-zuipen (niets bijzonders, dat deed ie al sinds zijn 8e) maar na de zoveelste liter eigen stook begaf zijn hersenstam het en sindsdien gaat ie door het leven met een afasie-stempel in zijn paspoort.
  Het brein is een wonderlijk orgaan. Zo zijn er vele functies bij de zanger uitgevallen, u merkt dat wellicht aan de iets minder precieze timing, een wat trage zangstijl en de diepvriesvisblik in zijn ogen, maar frappant genoeg kan Peet zich nog prima zingend uitdrukken, al herhaald ie wel keer op keer dezelfde melodie. Ook lijkt er een ander deurtje in zijn hoofd open te zijn gegaan. Zo is ie een soort van gespiegeld medium van zijn eigen geest. Naar believen kan ie bezit nemen van een ander lichaam, wat dan spontaan ook de stem van Petro krijgt (kijk maar bij 0:43s).
  Petro dus. Geniet van deze tranentrekker en onthoudt die naam, zodat u later kan zeggen “ik weet nog dat de Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2014 Petro’s grote doorbraak was”.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van dit èn vorig jaar zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  27/12/2014 - 01:00 01:00

  Hij heeft het geprobeerd zullen we maar zeggen.

  cspr
  Lid
  27/12/2014 - 11:38 11:38

  Die reclassering verzint toch echt van alles tegenwoordig om hun klanten van de straat te houden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN