More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Positiviteitsweek Early Night Music – Shiny Happy People

  In het kader van onze Two Thumbs Up Reet Loves You Shake Your Body Down To The Ground All You Need Is Love Effe Lekker Knuffelen Positiviteit’s Week deze snoeihard heersende kneitert uit de door mij zo bewonderde Top2000!! R.E.M. was natuurlijk in onze ogen altijd al de beste band ter wereld en in dit meesterwerkje der positiviteit worden ze bovendien bijgestaan door dat ontzettend lekkere mokkel van de B-52’s genaamd Kate Pierson. En als de RC redacteur met een altijd speurend oog voor die fantastisch geweldige positieve kutkoffers die er van nummers de ronde doen, kiezen we uiteraard niet voor het origineel maar voor de Sesamstraat versie! Hoe hard heerst dat dan!?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  12/01/2015 - 20:19 20:19

  Ok, dat was wel een flinke grijns waard..

  horrorneefje
  Lid
  12/01/2015 - 20:24 20:24

  Heerst! Een van m’n favo Jijbuizen. Ik ben zelfs wel eens een beetje verliefd geweest op die zangeres-pop. Maar echt.

  Xloph
  12/01/2015 - 20:36 20:36

  Had ik net die grijnzende positivo Ratelband uit mijn kop, krijg je dit weer!
  Het is januari, JA!? Mag ik misschien even in alle rust en kalmte van mijn winterdepressie genieten?
  Weg van mijn netvlies met die vrolijkheid. Kom in juli nog maar eens terug, wie weet heb ik dan iets minder zin om die poppen in een schredder te gooien, en Michael Stipe via zijn anus binnenstebuiten te keren.
  Bah, ga van mijn internet af!

  E.R. Deoz
  12/01/2015 - 20:46 20:46

  Xloph op z’n Sesamstraats:

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  13/01/2015 - 14:59 14:59

  Bij mij zitten er allemaal mensen doorheen te lullen…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN