More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Positiviteitsweek: Bouwbedrijven krijgen het druk!

  Goed nieuws voor de kwakkelende bouwsector in ons land: Dankzij het Britse schaliegasbedrijf Cruella stromen de opdrachten binnenkort in grote getale binnen! In eerste instantie om omgevallen muurtjes en schoorstenen opnieuw op te metselen, maar weldra ook om complete woningen van de grond af aan opnieuw op te bouwen! De firma Cruella gaat via de rechter haar laatste strohalm grijpen om naar Schaliegas te boren. Een strohalm die Henk Kamp ze met zijn besluiteloze onduidelijk gedraai namelijk voorhoudt. En naar schaliegas boren betekent: Aardbevingen! De plaatselijke club van aannemers kan nauwelijks wachten tot de eerste schadevergoedingen aan gedupeerde woningbezitters worden uitgekeerd, waarop zij, net als in de Gouden Jaren, met behulp van enkele krabbels op een bierviltje of de achterkant van een sigarenkistje hun offertes kunnen uitbrengen! Want nu Henk Kamp in Groningen steeds meer de boodschap krijgt dat het met die gaswinning wat minder moet, zou het hem natuurlijk niet verkeerd uitkomen om teruglopende Aardgasbaten in het Noorden te compenseren door nieuwe Schaliegaswinsten aan te boren in het Zuiden. Want het draait bij Henk Kamp en zijn vriendjes van de NAM tenslotte maar om één ding: Geld! Veiligheid is gewoon geen issue, want het enige wat telt is geld. Oh, en als dan uitkomt dat je op ongekend grote schaal de veiligheid van de burger te grabbel hebt gegooid, dan is je eerste reactie natuurlijk het dreigen met legale stappen, want hé: we zouden dat geheim houden!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  13/01/2015 - 18:09 18:09

  Alle Britten het land uit! Allemaal! Ga maar lekker in je eigen land boring zijn.

  Møhammed Said al Sahaf
  13/01/2015 - 18:20 18:20

  Als dan werkelijk niks helpt tegen die allesoverheersende dollartekens in de ogen van sommigen en het algemeen belang ze geen hol interesseert zolang er maar geld te verdienen valt moesten we er maar eens een paar ophangen. Misschien dat dat de anderen eindelijk tot rede kan brengen, voordat er onschuldige doden vallen.
  Het houdt niet op, de zorgtop blijft maar door graaien terwijl er steeds meer verzorgenden ontslagen worden, bankiers blijven de boel verneuken en olieboeren zien er nog steeds geen been in de leefomgeving van duizenden mensen te vergallen als daar nog wat te halen valt.
  Mocht er ooit nog een Volkert opstaan dan graag deze types pakken, op een andere manier zijn ze niet te stoppen.

  Xloph
  13/01/2015 - 18:43 18:43

  [url=https://www.youtube.com/watch?v=-Bt0FYeJUMo]Jan-Jaap van der Wal vertelt er wat meer over[/url]

  Xloph
  13/01/2015 - 21:54 21:54

  @Mo: ophangen? Even serieus nou. Daar zijn veel [url=http://www.allthingscrimeblog.com/wp-content/uploads/2014/03/guy2.jpg]beschaafdere methodes[/url] voor.

  Hangmat
  Lid
  13/01/2015 - 22:24 22:24

  Ook positief is dat we door die schaliegaswinning onze onderklasse (ook de komende 30 jaar nog) van een uitkering kunnen blijven voorzien! MET tegenprestatie van de dankbare ontvangers natuurlijk! Iedereen is gesteld op een schone leefomgeving tenslotte. * wordt er helemaal blij van *

  Møhammed Said al Sahaf
  13/01/2015 - 22:26 22:26

  Nah, je kunt ook té beschaafd willen zijn.
  http://list25.com/25-most-brutal-torture-techniques-ever-devised/

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN