More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Late Night Zalige Kerst Kneiters Music 2020: Dimitri Vegas & Like Mike x Armin van Buuren x Brennan Heart – Christmas Time (Hardstyle Mix)

  En terwijl u de laatste kerstkransjes uit de verpakking schudt en zich afvraagt waar u in jezusnaam voor het kerstdiner van morgen en overmorgen de chocolade vandaan moet trekken is het alweer tijd geworden voor een afzakkertje van het Kerst Kneiterfestival.

  En wat is er nu fijner dan het bed in gebeukt te worden door Dimitri Vegas, Like Mike, Armin van Buuren en Brennan Heart? Nou? Dat wilden we zeggen.

  Nu is het een betrekkelijk melodieus nummer, dus voor de verstokte volkskrantlezers, u kunt hier uw portie kerstbeukwerk ophalen.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN