More

  RECENTE POSTS

  Retecool vragenrubriek – Upstairs Traprenovatie: Mogen vrouwen kiezen?

  Uw eigen Retecool heeft voor bedrijven en particulieren al jaren een service waar wij prangende vragen beantwoorden. U als lezer wist dat niet, omdat wij hier geen ruchtbaarheid aan geven. Anders blijft u ons lastigvallen. Upstairs Traprenovatie (de klanten geven hen een 9,5 uit 10) wist deze onfeilbare denktank enige tijd geleden echter wel te bereiken. Hun vraag?

  ‘Is het noodzakelijk dat we vrouwen zelf voor allerhande dingen laten kiezen?’

  Het zal u niet verbazen dat de vraag in eerste instantie verkeerd gelezen werd. Zowel Meneer de Greef, Flepz als Frisco gingen direct apeshit over het feit dat een beetje vrouw überhaupt nog kiezen heeft. Ninja-Uil scheet de bank onder. Jake stond grommend zijn Ak-47 te poetsen en is nog steeds niet aanspreekbaar. Nadat Ome Mc echter wist uit te leggen dat het over ‘keuzevrijheid’ ging, stuurden Reet en Meneer van Dale foto’s van halfnaakte vrouwtjes vanaf hun vakantie-eiland.

  Uiteindelijk besloot dominee in ruste Bas Taart voor deze uitermate ingewikkelde vraag naar 1950 af te reizen en een antwoord te formuleren, dat we graag als bindend zouden zien.

  Beste Up Yours Trapgeneratie,

  Wij hier bij de antwoordservice van Retecool begrijpen uw vraag volkomen. ‘Moet je de vrouwtjes wel een keuzevrijheid geven?’ Wij zeggen volmondig ‘NEEN’. Misschien dat vrouwtjes over de smaak van de Senseo-pads mogen beslissen, zoals bij uw bedrijf waar Janske M. de scepter zwaait over de keuze van het aantal laagjes dat het toiletpapier heeft , maar buiten dat: laat het aan de man over. De vrouwtjes hebben het veel te druk met kinderen baren, koken en wassen. Die domme vrouwtjes hebben geen tijd om ook nog eens over complexe dingen als het renoveren van een trap na te denken.

  Hier komt nog bij dat het vrouwtje in kwestie, Dilan Yesilgoz, een moeilijke naam heeft en dus duidelijk een importbruidje is en niet, we verzinnen maar wat, een prominent VVD-politica in de hoofdstad. Dit soort vrouwtjes moet je al helemaal kort houden. Haar man zal dit uiteindelijk volmondig beamen, nadat hij haar van enkele kiezen verlost vanavond.

  Wij raden u dan ook aan om per direct een vacature te plaatsen voor een verkoopmedewerker (een man natuurlijk) die dit alles snapt. Ook geven wij het semi-bindende advies om dat vrouwtje haar man mee te laten nemen als er levensveranderende keuzes gemaakt moeten worden zoals het verherbouwen van een trap.

  Naschrift: Tot ons genoegen zien we dat Up There Trapgenderisatie al onze adviezen ter harte heeft genomen. Voor meer vragen kunt u altijd terecht bij onze onfeilbare vraag- en antwoordservice op redactie@retecool.com

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  Gast
  24/07/2015 - 13:23 13:23

  Mijn vriendin wilde hier wat lelijks over zeggen, maar ik was er nog net op tijd bij.

  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  24/07/2015 - 14:15 14:15

  Volgens mij is het bedrijf gewoon bang dat zij als VVD-politica geen rationele keuzes kan maken. En daar kan ik inkomen. Voor je het weet doet ze een aanbesteding per trede, omdat dat goedkoper zou zijn wegens marktwerking.

  Møhammed Said al Sahaf
  24/07/2015 - 14:20 14:20

  Ik heb die Dilan Yesilgöz eens gegoogeld en het is volkomen terecht dat ze die muts niet serieus nemen.
  Blijkbaar vond ze de gordijntjes en het servies bij de VVD leuker dan bij de PVV waar ze hoort en zit ze nu daarom voor de VVD in de raad, dát krijg je dus als je vrouwen zelf keuzes laat maken.

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  24/07/2015 - 18:51 18:51

  Dubbele nationaliteit zal waarschijnlijk het probleem zijn. En dan nog wel van een hardcore anti-westers fundamentalistisch moslimterroristenland, dat kan Greet nooit toestaan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  24/07/2015 - 15:09 15:09

  “One trap for a man; a giant leap for women”
  Zoiets was het toch?…

  E.R. Deoz
  24/07/2015 - 19:09 19:09

  Die Upstairs meuk is trouwens voor lutsers. Beetje plankjes schroeven op je oude lelijke trap, met als eindresultaat een dikke lelijke trap. Knap toch je trap echt op of vervang hem, dit is geen oplossing en doet ook niet veel goeds voor de waarde van je huis. Je gaat toch ook geen nieuwe deurtjes op je oude keukendeurtjes schroeven?

  comment image

  Bismarck
  24/07/2015 - 20:07 20:07

  Hastag #telangeketting

  riks
  24/07/2015 - 23:16 23:16

  Janske M., Lieke W. het lijken wel criminelen.

  sp_r
  sp_r
  25/07/2015 - 15:46 15:46

  Waarom moet mijn partner bij het gesprek aanwezig zijn?

  De reden dat wij vragen naar de aanwezigheid van de eventuele partner is bedoeld als extra service, er zijn tal van esthetische en technische factoren die prijsbepalend zijn. Onze verkoopadviseur komt bij u aan huis om u een persoonlijke, op uw trap afgestemde offerte te maken. De prijs van een traprenovatie is o.a. afhankelijk van de situatie van de huidige trap maar nog meer van de persoonlijke wensen van beide partners. Daarbij heeft de ervaring geleerd, dat de vertaling van die wensen en het uitleggen en tonen van alle mogelijkheden van een traprenovatie, het beste duidelijk kunnen worden gemaakt als u beide aanwezig bent. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen seksen en/of alleenstaande. Mocht u alleenstaand zijn dan adviseren wij u om een vriend en/of kennis bij het gesprek aan te laten sluiten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN