More

  RECENTE POSTS

  Retecool to the Rescue: Quantum Energy Generator debunken

  T-ring Bubba heeft in het Retecool forum de hulp van ons, Retecool, ingeroepen om hem te voorzien van argumenten tegen het idee om een Quantum Energy Generator (pdf-alert!) te bouwen door een relatief nieuwe zweef-vriend van hem. (dat zou al genoeg reden zijn om er van af te zien). Maar goed, die vriend wil dus geld gaan verzamelen om met ene groepje mensen dat ding te gaan bouwen om zo aan te tonen dat het wel werkt. In principe niets mis mee, want vroeger dacht men ook dat de aarde plat was en als het lukt zou dat een absolute revolutie betekenen. Dus vraagt T-ring Bubba het volgende: “…Het lijkt allemaal nogal obvious, maar er blijken dus hele volksstammen in te geloven. Misschien willen jullie mij helpen de ultieme opmerking te creeren waarmee die vriend van mij het uit zijn hoofd gaat zetten? Voordat er nog (financiële) ongelukken gebeuren! Uw alwetendheid in de comments. Alvast veel dank!…”. Nou is biedt Google al best wel wat uitkomst als het gaat om argumenten te verzinnen tegen een Quantum Energy Generator. Maar wij kunnen dat toch nog veel beter en vooral: nog veel waziger. Dus wij vragen u: Ram de comments hier of in het forum topic vol met argumenten tegen het principe van de Quantum Energy Generator.

  Oh kijk! Het werkt echt!

  Tja, wellicht omdat het ding gewoon nog aangesloten zit op het lichtnet?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  14 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  14 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  biermeester
  02/06/2014 - 12:41 12:41

  Ik heb hier nog een Quantum Energy Generator liggen. En tegelijkertijd ook weer niet.

  E.R. Deoz
  02/06/2014 - 12:49 12:49

  Dit is iets voor mijn favoriete dynamische duo, al zijn die natuurlijk ook gewoon in dienst van de New World Order.

  [imgcomment image[/img]

  Illuminatus Magnus
  02/06/2014 - 13:25 13:25

  Tesla? Had dat meteen gezegd. Wat een lulkoek.

  vanpuffelen
  02/06/2014 - 13:42 13:42

  Tsja, dat gaat natuurlijk alleen werken als die capacitors echte Flux Capacitors zijn. Dat is toch zo’n beetje basis quantum energie kennis dunkt mij.

  Maar alle gekheid op een stokje, als het volgende geen rode vlag is dan weet ik het niet meer:
  “IF YOU ARE TRAINED IN TRADITIONAL PHYSICS, AND HAVE NOT BEEN DOING THIS WORK
  FOR MANY YEARS, YOU MUST FIRST DO YOUR RESEARCH ON BASIC QUANTUM ENERGY
  DEVICES AND HOW THEY WORK”. Net als homeopatie dat kan je ook pas begrijpen als je de huidige kennis negeert.

  Jij zit gewoon nog vast in het Oude Denken (je bent nog niet geondoctrineerd, zeg maar). Je nieuwe vriend is gewoon al een level verder.

  B-sting
  02/06/2014 - 14:46 14:46

  Ik heb recent op een verjaardagsfeestje een hele avond lang geprobeerd een Verlichte Denker te overtuigen dat zijn holistische dieet echt bullshit was. “Ja maar want, de mensheid is niet geëvolueerd genoeg om modern voedsel te eten, dus alleen noten en zo want oermensen en zo iets en dieren bla bla interne gezondheid bla bla want kanker en bla bla”.

  Ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen als dit soort Velichte Denkers besloten hebben dat zijn De Waarheid in pacht hebben, ze niet alleen strontvervelende Messiahsen worden, ze ook onmogelijk overtuigd willen worden van hun ongelijk. Dus ik zeg; laat het hem bouwen. Laat hem al zijn geld er op stuk slaan. Laat hem zijn huis en zijn kinderen verkopen. Laat hem berooid en gedesillusioneerd oud worden, nog altijd geloven dat als ie maar 1 aanpassing nog had kunnen doen aan zijn wondermachine, de wereld wel anders zou brommen.

  Sommige mensen zijn gewoon voorbestemd om J. Mandias te worden.

  B-sting
  02/06/2014 - 14:46 14:46

  TL;DR: rationele argumenten helpen niet bij mensen die in iets geloven.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/06/2014 - 17:35 17:35

  Een minder risicovol alternatief is Ds Ploppo’s “Quantum money generator”
  Iedereen maakt een beetje geld op mijn rekening over.
  Voor mij resulteert dat in een flinke hoeveelheid geld.
  Daarmee kan ik leuke dingen doen.
  Dat resulteert vast en zeker heus wel in iets dat heel erg veel geld waard is, want ik ben een slimme knaap met helaas te weinig tijd om dingen te verzinnen die schandalig veel geld op leveren.
  Dan betaal ik iedereen gegarandeerd 14% rente terug en waarschijnlijk zelfs nog meer.

  teringbibber
  Lid
  02/06/2014 - 20:44 20:44

  @B-sting: ik denk het ook, hij is ook zo’n Messiah type. Hij wilde er arme landen mee gaan helpen, “alleen even een zonnepaneeltje erop om ‘m op te starten, en als hij “in resonance” was zou er 10 kW uit komen… I beg your f*cking pardon?? Een perpetuum mobilé van 10 kW? En hoezo gaat hij niet steeds sneller draaien dan??? *zucht* niets hielp…

  teringbibber
  Lid
  02/06/2014 - 20:47 20:47

  Ook zo mooi in die FAQ van die QEG site: -Q Where does all the energy come from? A: From the quantum! brr..

  horrorneefje
  Lid
  03/06/2014 - 10:18 10:18

  Gewoon, omdat het niet kan.

  B-sting
  03/06/2014 - 11:53 11:53

  Arme landen ermee helpen? Als zoiets echt werkte, zou ik al mijn geld er op stuk slaan om die dingen massa te fabriceren en de apparaten en/of de opgewekte energie voor megawinsten de markt op te slingeren.

  Je zou toch zeggen dat iemand dat idee eerder had moeten hebben dan ik. En dat alleen als is bewijs dat het dus niet werkt. Of zou dat ook een complot zijn? *gaat alu-hoedjes vouwen*

  Bismarck
  03/06/2014 - 15:03 15:03

  @b-sting: Je weet toch, alle energieproblematiek is al lang opgelost, maar de grote oliemaatschappijen hebben de patenten gekocht en in een grote kluis opgeborgen en de ontdekkers dwangsommen opgelegd om te zwijgen (want oliemaatschappijen kunnen dat en ontdekkers houden altijd hun mond). Of misschien hebben ze de ontdekkers wel geliquideerd. Of anders heeft de overheid dat wel voor ze gedaan (want zit in de pocket bij Shell & co).

  Hansaplast
  Hansaplast
  04/06/2014 - 20:56 20:56

  Maar dat… dat is echt super. Het is best een ingewikkeld ding met draadjes en dingen met nummertjes er op, maar het geeft licht! *ooeeeehhh!!!!*

  HenkSchuifkaas
  HenkSchuifkaas
  05/06/2014 - 15:58 15:58

  hier nog een Infinite Energy Generator: http://youtu.be/jk3xBhqcjqY

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN