More

  RECENTE POSTS

  Retecool proeft dingen: Bavaria Mex Tequila Flavor

  Omdat uw redactie het liefst ‘s morgens al compleet starnakel dronken wordt (dat verwachten ‘ze’ niet, zo zegt Xaderp altijd), is het zo tegen lunchtijd weer tijd om ietwat te ontnuchteren, zeker in deze hitte. Maar om dan cola of water te gaan drinken is ook weer zo wat. Dus nadat Reet (Onze Grote Leider Wiens Ster Stralender Straalt Dan De Stralendste Ster) een abri zag met deze reclame van Bavaria, gebeurde het volgende op de redactie.

  “Taart! Mijn kantoor! Nu!”, snauwde Reet door de intercom. Teleurgesteld dat mijn vermomming als kartonnen doos niet werkte (waarschijnlijk omdat ik erbarmelijk zat te schreeuwen dat ik dood wil als ik hier nog een dag langer moet werken), stampte ik schoppend door een stapel lege flessen naar het kantoor van Onze Grote Leider. “Luister, snotzak. Er is een non-alcoholisch drankje dat naar bier met Tequila smaakt, en dat ga jij testen. Want onze lezers willen dat weten, hoe dat smaakt,” zei Reet, voor de gelegenheid gekleed in een gouden aura. “Nee hoor” zei ik, “Dat wil geen hond”. “Je hebt gelijk,” gaf Reet toe, waarna we enige uren in elkaars armen huilden en elkaar voorhielden dat het na Dijkie nooit meer goed is gekomen met Retecool.

  “Neemt niet weg dat je dat gaat doen, Taart. Haal dat bij een supermarkt en drink je een delirium. Of, nou ja, geen delirium,” vervolgde Reet, die zijn woorden kracht bijzette door kraaiend van plezier een goudvis levend door te slikken en daarna het aquarium tegen de muur te smijten.

  Enorm gemotiveerd ineens ging ik op zoek naar de Bavaria Mex Tequila Flavor, die helaas nergens verkrijgbaar bleek in mijn enclave. Voordat Reet me echter kon kielhalen onder de bunker door, had ik een openbaring. Terwijl ik de zingende engelen een teringschop gaf vanwege de herrie die ze maakten, sprak ik Bavaria aan op Twitter.

  Show me the (sort of) booze!
  Show me the (sort of) booze!

  En jawel, zij waren niet te beroerd om een tray van de Bavaria Mex Tequila Flavor naar de bunker te sturen. “Pas op voor de hond,” zei ik tegen @Bavaria. “Die ligt daar als lokaas voor Jake”.

  Nauwelijks 14 uur later werd ik gebeld. In mijn verdriet had ik kennelijk niet alleen het adres van de bunker, maar ook mijn telefoonnummer aan @Bavaria gegeven. Soit. Meneer @Bavaria stond bij het landgoed, maar we deden niet open. “Dat klopt,” zei ik. “We doen nooit open. Voor uw veiligheid. Onze shieldspells werken niet als Jake je aanvalt, maar wat wil je?”

  Meteen aangebroken natuurlijk
  Meteen aangebroken natuurlijk

  “Meneer Taart, ik ben @Bavaria en ik kom een lading Bavaria Mex Tequila Flavor brengen, omdat u dat niet in de supermarkt kon krijgen en WAT IS DAT!?! WAAROM WORDT ER EEN LASER OP ME GERICHT EN VLIEGT ER EEN DRONE EN HOOR IK WOLVEN HUILEN?!?!?” schreeuwde de arme man.

  Ik stelde @Bavaria gerust door te melden dat de poorten open zouden gaan en hij slechts hoefde te zorgen de 1.4 km lange oprijlaan door te komen. Ik verzekerde hem dat er geen enkel gevaar was. Dit loog ik, want Flepz0r zat al faxen te versturen waarin @Bavaria aangeklaagd werd voor het overtreden van regels, inbraak, en het feit dat zijn toner op is.

  Tegen de tijd dat @Bavaria de deur bereikte (Het was een meneer die naar muskusrat rook, Taya, die naar jasmijn ruikt, wist die deur stukken makkelijker te bereiken) had hij nog 24 flesjes over. En die ging ik dus proeven.

  Test

  Ik trok het eerste flesje open samen met Ome Mc.. Ik vond het heerlijk, maar dat kan ook komen doordat ik nogal dorstig was. Mac vond het ook lekker, maar goot uiteindelijk een groot deel in zijn banjo.

  Na drie slokken echter, probeerde ik de badkamer in te komen om scheermesjes te zoeken. “WAT IS DIT!?” Riep ik tegen niemand in het bijzonder. “Wat heeft dit met bier of tequila te maken?!” Helaas zat Flepz0r op dat moment net in de badkamer te faxen. “Nee, niet naar Darmstadt”, riep hij angstig vanachter de deur. “Geen cliché, hier is gewoon de enige faxaansluiting! Mac, help me dan toch!”.

  Gewoon doorgaan!
  Gewoon doorgaan!

  Mac besloot echter na één flesje dat hij het beste kon doen ooit: wegwezen en al je vrienden droppen. “Ik moet ergens in een kilt zingen,” mompelde hij terwijl hij de bunker uit rende en een lift kreeg van @Bavaria. “Lekker, man,” zei hij nog tegen de nog immer in shock verkerende bezorger. Hij keek hierbij naar het kruis van @Bavaria.

  Intussen was ik op een missie. OOIT zal dit of naar bier, of naar tequila smaken. Dus dronk ik 23 flesjes leeg. De missie faalde. Het bleef naar van alles behalve bier of tequila smaken.

  Opperdepop.
  Opperdepop.

  Is het dus bier? WELNEE. Smaakt het naar bier? Als bier naar suikerwater smaakt wel. Smaakt het dan naar tequila? Dit is open voor discussie. Ja, het smaakt naar tequila als je nog nooit ook maar iets van alcohol op hebt en denkt dat tequila naar suikerwater smaakt.

  Is het te drinken?

  Ja, het is uitermate goed te drinken. Als je vooral vrij zoete limonade verwacht die niets met zowel bier als tequila te maken heeft. Het smaakt als suikerwater met een hint van appel. En fuck dat, ik hou van suikerwater met een hint van appel. Dus van mij krijgt het vanaf het toilet (het laxeert ietwat) 3,5 sterren van 5. Als limonade. Als bier en/of tequila? Hooguit 1 ster.

  Zodra ik klaar ben op het toilet ga ik die @bavaria even uit de greppel halen, waar hij zich sinds halverwege dit artikel al verstopt voor Jake, die naast me zit en grijnzend opmerkt dat de beste man met zijn limonade al veertien keer dood had kunnen zijn.

  Dank aan Bavaria die me deze geniale suikerbom gaf.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN