More

  RECENTE POSTS

  Retecool looft 14 euro uit voor het medisch dossier van Edith Schippers

  Ja, lekker dan. Weet je, joh, doen we gewoon. Verzekeraars toegang geven tot onze medische dossiers. Alsof er geen artikel 8 in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens zit. Alsof dat niet betekent dat iedereen, z’n moeder, de kat van de buren en diens fucking cavia (m/v/lgbt+, ook parttime en eventueel aseksueel) vervolgens in je medische dossier kunnen kijken.

  Alleen bij Achmea werken in Nederland al 14.000 (HOEVEEL?! VEERTIENDUIZEND JA) medewerkers, en dan hebben we de rest van het geteisem het gespuis de verzekeringsmaffia het door de overheid verplicht gestelde zorgkartel nog niet eens gehad. Als je denkt dat je recht op privacy ook nog maar een knip voor je neus waard is na het afschaffen van het medisch beroepsgeheim als het op verzekeraars aankomt, dan heb je het gewoon zwaar mis.

  Fraude opsporen, mijn reet (vergeef de expressie, oh Onze Grote Leider Wiens Ster Altijd Straalt). Dat argument werkte ook al zo lekker bij de hervorming van het PGB. In plaats van het opsporen van fraudeurs werd het een financieel zootje. Nou zal je dat wellicht hier niet zien, maar wel dat verzekeraars geld gaan uitgeven om medische checks te doen zodat je overactieve leverfunctie je voortaan uit gaat sluiten van zorg. En daar betaal je dan verplicht voor.

  Want ja, dat is het. U MOET een zorgverzekering. Die straks gaat bepalen of het niet te risicovol onrendabel is om u een verzekering te geven. Om hoeveel wilt u wedden dat u dan nog steeds moet betalen? 14 EURO? Lijkt me een beter wedje dan erop wedden dat het voor u beter wordt op het moment dat de verzekeraar uw dossier in mag zien.

  Weet je wat, fuck dit, we loven die 14 euro gewoon als beloning uit. Het is tenslotte een idee van Edith Schippers. Dus voor degene die ons het medisch dossier van Edith Schippers bezorgt: 14 euro, en dan hoeven we nog niet eens te weten achter welke boekenkast ze verstopt zit. Eens kijken hoe zij het vindt als iedereen mee kan lezen in haar medisch dossier. En weet je wat, we geven ook 14 voor elk medisch dossier van een Kamerlid dat voor dit achterlijke voorstel heeft gestemd. Dat zijn dus de Kamerleden van de VVD, PvdA, CDA, PVV en SGP. Kom maar op met die data, kunnen we eens kijken hoe rendabel onze volksvertegenwoordiging eigenlijk is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Edwin Emanuel Posse
  Gast
  13/09/2016 - 18:49 18:49

  is toch vvd die dat waar heeft gemaakt?

  Retecool
  Gast
  Antwoord aan  Edwin Emanuel Posse
  13/09/2016 - 19:34 19:34

  VVD, PvdA, CDA, PVV en SGP stemden voor. Dus voor de dossiers van die kamerleden loven we dezelfde beloning uit.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/09/2016 - 13:20 13:20

  Zo verrassend zullen de medische dossiers van die politici niet zijn hoor.
  Gehoorschade opgelopen in Oost-Indië; Ernstige zuigplekken op de duim; Afwezigheid van een ruggengraat; Tunnelvisie; selectief reukcentrum (ze hebben zelden door dat het zaakje stinkt, maar geld ruiken ze van grote afstand).

  Xloph
  14/09/2016 - 22:45 22:45

  Voor de psychiatrische dossiers over Geert Wilders stel ik een bonus van nog eens 14 euro beschikbaar!

  Trollbuster
  Antwoord aan  Xloph
  15/09/2016 - 00:44 00:44

  Ik vemenigvuldig de bovengenoemde extra beloning voor het psychiatrische dossier van Schreeuwwitje met een factor 14

  knallen
  knallen
  Gast
  15/09/2016 - 01:06 01:06

  Automatische orgaan donatie OK, maar dan ook allemaal een open medisch dossier. Ik wil wel effe zeker weten dat jouw longen wél OK zijn als vervanging, omdat ik de mijne naar de kanker heb gerookt.

  Mirjam Bik
  Gast
  14/09/2016 - 15:48 15:48

  Wel publiceren dan dat dossier hè?

  Henkie
  Henkie
  15/09/2016 - 14:20 14:20

  Neem aan dat deze beloning ook geldt voor de man van Schippers? Zie Lubach

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN