More

  RECENTE POSTS

  Retecool Juridisch in court! Cition!

  Meiden, lieverd, schatten, jullie begonnen je natuurlijk al af te vragen wanneer uw aller RC de grote boze boetenazi’sgenerator Cition over de pijnbank zou trekken? Heden. Vandaag is de dag. De ME staat al klaar rond de megabeveiligde bunker in 020 aan de Parnassusweg. Op instigatie van de beveiliging moet u uw raketwerpers thuis laten, evenals vlindermessen en werpsterren. Tenzij u ninja bent, dan hebben ze u niet door. In de bunker in 010 draait al sinds de koffiemachine aan staat vanochtend dit over de speakers. Heeft niets hier mee te maken, gewoon, omdat we eraan komen. U bent allen weklom, spandoeken met “FREE REET” liever niet, ook omdat reet niet vastzit, ook “JORGEN WEEKERS IS EEN LUL” liever niet, we kennen hem niet en je mag niet over iemand oordelen voor je hem goed kent, daarbij, hij drinkt speciaalbier, dus wie weet heeft hij smaak en komt op de volgende RC OMGWTFBBQ een flesje plop nuttigen. Plus we proberen serieus over te komen. Vandaar dat we een stagair naar zitting sturen. Want de zaak is inhoudelijk zo eenvoudig dat een sgolier MBO Juridische dienstverlening in z’n derde les “Inleiding Recht” al begrijpt waar ze de mist ingaan. Dus dan kunt u het niveau juristen dat er bij Cition aan de knoppen zit op waarde schatten. Het verweerschrift van Cition is hier in de bunker dan ook met luidkeels gehoon ontvangen. Gaan wij even de stagair z’n schoenen laten poetsen. (Foto © Thomas Schlijper)

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  04/05/2015 - 11:57 11:57

  ik zit net even de bonnetjes door te scannen.. maar toch blijft het bijzonder dat het meest gedeclareerde item (*naast YabYum) overal in nederland volledig niet aanwezig is in zijn declaraties.

  Parkeert deze gast nou nooit zijn auto of heeft ie zijn scannerts zo gemaakt dat ie zijn eigen nummerbordje niet scant?

  Johanvb
  Johanvb
  04/05/2015 - 12:06 12:06

  De volgende keer een filmpje kiezen zonder reclame vooraf. Het effect gaat er een beetje vanaf als je op de link klikt en de H&M jingle begint te spelen, krijg je toch een heel ander idee van wat Reet aan het uitspoken is op de redactie.

  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  04/05/2015 - 14:16 14:16

  HET HEEFT ER ALLE SCHIJN VAN DAT JORGEN WEEKERS EEN ENORME LUL IS.

  zo dan..

  Wtrdk
  Lid
  04/05/2015 - 14:17 14:17

  Nog een update van de stagiair? *zit ongeduldig te wachten met PLOP en nootjes*

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Flepz0r
  04/05/2015 - 17:49 17:49

  O to the Lo! Nootjes bijna op, maar *plop* nog voldoende aanwezig. Ik wacht rustig af!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN