More

  RECENTE POSTS

  Retecool Hemelvaartsdagservice – Muziek voor de hardwerkende mensch

  Terwijl we op deze mooie dag gedenken dat zombie Jezus de boot omhoog gepakt heeft naar z’n pappie vermoedelijk en “wij Nederlanders” allen in het park liggen te BBQ’en hebben we hier in de bunker ook vrijaf. Behalve ondergetekende, want er moeten ook stagairs gevoerd worden. Voor u, de noeste werker die nu in een halfverlaten kantoortuin obscure software loopt te updaten, maar ook voor u, de journalist die kneiterhard stukjes online zit te beuken terwijl iedereen lamlendig vanuit het Vondelpark zuchtend zelfs de Paroolapp wegswiped. Voor allen die de BV Nederland een duwtje in de rug geven. Onder meer kunt u uw eigen favo genre kiezen, aanklikkon en de lange aaneenschakeling van kleine teleurstellingen die we liefkozend “het leven” noemen is net weer een beetje dragelijker. Van ons, voor u.

  Voor de liefhebbert van pompende beats met een lekker mellow smaakje eraan, hebben we de volledige lineup van Defqon 1 Festival Australie op een rijtje. Hieronder de eerste 30 minuten, hier in een nieuw venster de volledige playlist zodat u dat zomerse gevoel vasthouden kunt zonder aan de cava te hoeven.

  Mocht u liever voor een wat jazzy zomergevoel gaan? Dat kan natuurlijk ook, hierbij 3 uur relaxerende Bossa Nova Jazz met in het videoscherm een rustig kabbelende zee. Draai dus de monitor van de collega tegenover u om en log in met het wachtwoord dat op de postit staat en gebruik die monitor als 2e scherm voor het uitzicht.

  Liever wat toegankelijkere clubmuziek waar u direct de schokkende heupen van die chick van accounting bij kunt bedenken omdat dat defqon toch wel iets te ruig voor uw smaak is? (daar gaat uw Jillz van schiften zegmaar) dan hier de “Best Club Dance Music Megamix 2015 – CLUB MUSIC”. Geen bouncende billetjes in beeld uiteraard, want u moet nog wel IETS aan productiviteit faken.

  Zo, mist u die floorfillermegamixdeluxe die UW Hemelvaart zomerse randjes geeft? Plempt hem in de comments en we doen naar omstandigheden onze stinkende best om die toe te voegen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN