More

  RECENTE POSTS

  Referendum Reporter: ‘Ik twijfel nog’

  Zoals je weet krijgt Retecool subsidie om een vóórstem bij het referendum te promoten. Referendum Reporter is een organisatie die neutraal is en informatie verstrekt over het referendum en het associatieverdrag. Ze beantwoorden vragen van burgers over het referendum.

  Aangezien wij vinden dat je op basis van reëele neutrale informatie eigenlijk alleen maar vóór kunt stemmen hebben we de uitnodiging van Referendum Reporter aangegrepen om de door hen verzamelde content door te plaatsen. Hoe meer mensen juiste informatie in handen krijgen, des te beter.

  Henk uit Amsterdam: “Ja, ik ga stemmen.”, hij twijfelt echter nog over wat hij gaat stemmen.

  Het is goed dat er een verdrag is, maar het ligt gevaarlijk dichtbij Rusland.
  Henk geeft aan zijn twijfels te hebben of het verstandig is om voor dit verdrag te stemmen. “Ik vind het goed dat er een verdrag is, maar moet er nog over nadenken.”

  Hij ziet naast voordelen van handel ook dat Oekraïne een gevaarlijk land is om betrekkingen mee aan te gaan, voornamelijk omdat het dichtbij Rusland ligt. Vooral op dit onderdeel heeft Henk zijn twijfels. Hij lijkt het goed te vinden dat landen elkaar economisch helpen te groeien, maar niet ten koste van de veiligheid.

  In de aanloop naar het referendum spreekt Referendum Reporter met verschillende Nederlanders over het referendum, het associatieverdrag en Oekraïne. Wat gaat men stemmen en wat zijn beweegredenen.

  Weet u al wat u gaat stemmen?

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN