More

  RECENTE POSTS

  Referendum Reporter: ‘Ik heb mij er niet in verdiept’

  Zoals je weet krijgt Retecool subsidie om een vóórstem bij het referendum te promoten. Referendum Reporter is een organisatie die neutraal is en informatie verstrekt over het referendum en het associatieverdrag. Ze beantwoorden vragen van burgers over het referendum.

  Aangezien wij vinden dat je op basis van reëele neutrale informatie eigenlijk alleen maar vóór kunt stemmen hebben we de uitnodiging van Referendum Reporter aangegrepen om de door hen verzamelde content door te plaatsen. Hoe meer mensen juiste informatie in handen krijgen, des te beter.

  Froukje uit Assen: “Ja, ik ga stemmen.”, ze geeft aan het belangrijk te vinden om naar de stembus te gaan ongeacht waar het over gaat, het is je recht.

  “Ik vind het sowieso goed dat er handelsbetrekkingen zijn met landen die niet direct in onze invloedssfeer zitten.”

  Desgevraagd, geeft Froukje aan voor te zullen stemmen, ze geeft aan het goed te vinden dat er handelsbetrekkingen zijn met landen die niet direct in de invloedssfeer van Nederland liggen.

  Op de vraag wat Froukje verder van het verdrag vindt, volgt een eerlijk antwoord: “Ik heb mij er niet in verdiept.”

  Bij de Oekraïne denkt Froukje voornamelijk aan de vliegtuigramp met de MH17 en aan de Tweede Wereldoorlog, tijdens die oorlog zijn er 27 miljoen Oekraïners om het leven gekomen en is de holocaust het grootst geweest, anderhalf miljoen joden zijn daar gedood en veelal ter plekke geëxecuteerd.

  In de aanloop naar het referendum spreekt Referendum Reporter met verschillende Nederlanders over het referendum, het associatieverdrag en Oekraïne. Wat gaat men stemmen en wat zijn beweegredenen.

  Weet u al wat u gaat stemmen?

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN