More

  RECENTE POSTS

  Referendum Reporter: Hoe is de zorg geregeld in Tsjernobyl en Oekraïne?

  Zoals je weet krijgt Retecool subsidie om een vóórstem bij het referendum te promoten. Referendum Reporter is een organisatie die neutraal is en informatie verstrekt over het referendum en het associatieverdrag. Ze beantwoorden vragen van burgers over het referendum.

  Aangezien wij vinden dat je op basis van reëele neutrale informatie eigenlijk alleen maar vóór kunt stemmen hebben we de uitnodiging van Referendum Reporter aangegrepen om de door hen verzamelde content door te plaatsen. Hoe meer mensen juiste informatie in handen krijgen, des te beter.

  Referendum Reporter was in Tsjernobyl en zocht uit hoe het gesteld is en was met de zorg aldaar. Gaat de EU met het associatieverdrag iets toevoegen? Of juist niet? We zochten het uit!

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G®®†
  G®®†
  05/04/2016 - 21:28 21:28

  “Zoals je weet krijgt Retecool subsidie om een vóórstem bij het referendum te promoten.” Dank je, nu voel ik me minder schuldig dat ik µBlock en Ghostery gebruik.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN