More

  RECENTE POSTS

  RCLNM’s Halloween Party – Claw Boys Claw – Dracula

  Happy Halloween, lieve Retecoollezertjes! Nu heb ik niet zo heel veel met Halloween. “Hallo Wien”, dat klinkt erg Oostenrijks tenslotte, en weet je wie ook…? Nou zodoende dus. Het is een beetje als wat ik zo raar vind aan Carnaval: drie dagen lekker gek doen, terwijl een beetje geestelijk gezonde mensen het hele jaar door op z’n tijd een beetje gek doen. Dus waarom zou je ook maar één dag per jaar een beetje mogen griezelen?

  Wat dan wel weer positief is, is dat de SGP zich ergert aan Halloween, want dat verheerlijkt de duivel. En de duivel is de imaginaire vijand van hun imaginaire vriendje, dus voor mij al genoeg reden om Halloween te omarmen. Bovendien, het is wel een fijne aanleiding om een fijn toepasselijk griezelig muziekje uit te zoeken, en dan niet een voor de hand liggend nummer als Thriller. Nee, vandaag deze cover door Claw Boys Claw van de Nederpop klassieker van ZZ & The Maskers uit 1964. Geschreven door zanger Bob Bouber, die wel meer opmerkelijke klassiekers op z’n naam heeft staan. Tevens moeten we kwijt dat Claw Boys Claw wel meer opmerkelijke covers heeft gemaakt van Nederpop klassiekers. Uw eigen Halloween bijdrage graag in de comments!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  31/10/2018 - 22:13 22:13

  Oooh… Claw Boys Claw, met de sto-tt-er-en-de Peter te Bos die dat op slag kwijtraakte als ie zong. Live gezien in de Bastille op de Universiteit Twente in 199x. Das war einmal…

  Mijn bijdrage: Helloween — “Halloween” uit ongeveer dezelfde periode als CBC. (Helloween werd op de Nederlandse radio alleen heul af en toe gedraaid bij “Vara’s Vuurwerk”) Das war einmal 2.

  https://www.youtube.com/watch?v=LBvGfM-YFy4

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN