More

  RECENTE POSTS

  RCLNM – Serebro – Mi Mi Mi – Waveya Choreography

  Ja lieve kijkbuiskindertjes, het is vandaag een wat andere Late Night Music op je Retecools dan je van ons gewend bent. Normaal wordt met strenge selectie muziek in de late nacht geprogrammeerd van een zekere kwaliteit, maar nu Reet even van huis bunker is, danst de kutmuziek uit de speakers.

  Onze Glorieuze Leider had namelijk een Roy Ottens fatwa uitgesproken, maar afgelopen maandag kwam die schele platkop gewoon weer in de HHM langs. Het is dus even doorbijten voor u, de trouwe bezoekers, maar eerdaags zal de orde weer hersteld worden.

  Wat wil het feit. Serebro had een hitje met Mi Mi Mi, een verschrikkelijk irritant deuntje. Olga Seryabkina, Polina Favorskaya en Katya Kischuk haalden de derde plek op het sneurovisie songfestival van 2007 met een ander nummer, maar iedereen kent de Russische dames van het volgende clipje. (Let op, het leuke clipje komt daar weer NA!)

  Vet kut in het kwadraat. Inderdaad. Maar. We zouden Retecool niet zijn als we niet wat nazorg hadden. Dus vanavond, van ons, voor jullie, hele knuffelbare Koreaanse meisjes die bijzonder goed kunnen dansen, zelfs als het een beetje kutmuziek is stiekem.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN