More

  RECENTE POSTS

  RCLNM – R.L. Burnside – Hard Time Killing Floor

  Betere Blues dan de wat geforceerde pogingen die wel eens hier op uw favoriete plek op de Interwebs te zien zijn. Vanavond laten we zien hoe het echt moet met R.L. Burnside. Goede blues raakt je, uitgevoerd door gasten die weten wat het is om te lijden en hun instrumenten met hun stem, samen weten te laten spreken.

  R.L. Burnside komt uit de Mississippi Delta en maakt de bijbehorende zompige blues die daar bij hoort. Zijn fijne rokerige stem weet het juiste gevoel over te brengen. Deze man is nooit gebukt gegaan onder first world problems en dat maakt dat waarover hij zingt als authentiek en oprecht ervaren wordt. Je voelt gewoon door zijn spel en teksten de harde tijden die deze man gekend heeft. Helaas heeft hij in 2005 dit aardse tranendal voor de eeuwige bluesvelden verruild, want dit is nou iemand die uw redacteur nog wel eens een keertje graag live had gezien.
  Dit is blues zoals hij bedoeld is en hoort te zijn. Met hart en ziel uitgevoerd. Voel mee met Hard Time Killing Floor.

  Hart en ziel. Wij worden gelukkig van muzikanten die bij ons de zielensnaren weten te beroeren. Druk op dat duimpje op Reetbook. 1000 likes, wij willen ze gewoon! Komen we eerlijk voor uit. Muzikanten aanbevelen en ons hijgerig volgen kan bij Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN