More

  RECENTE POSTS

  RCLNM (NSFW editie) Daniel Avery – Drone logic

  Uw favoriete stukje interwebs heet Retecool. En niet alleen omdat we heel erg vet, cool en tof zijn maar ook omdat wij hier houden van het schoon in het leven. Wij zijn hier dol op vrouwen en hun welvormige rondingen. Daar kunnen wij leuke dingen mee. Zet u schrap want vanavond gaat het er heet aan toe in uw late nacht!

  Deze post moet dan ook als NSFW beschouwd worden (en uitermate geschikt voor thuis). Naast mooie vormen houden wij hier ook erg van seks in alle soorten en maten. Zoals collega Taart dat altijd zo mooi zegt, zijn wij het dan ook regelmatig op het toilet even hartgrondig oneens met filmpjes op Pornhub (moet ik hier echt NSFW achter plakken? Ik doe het. Voor als uw kinderen nog wél wakker zijn). Het liefst echter, doen wij het live en samen met een vrouwspersoon. Wij geven die met plezier een rondleiding door de slaapkamer. U mag daarbij opteren voor een persoon van sekse naar keuze, overigens.

  Daarbij kunt u romantische muziek opzetten, maar wij hebben liever dampende, geile tracks. Muziek om de horizontale mambo op te dansen. Kent u dat? Tracks die je het gevoel geven dat u helemaal meegenomen wordt. De ademhaling versnelt, de pupillen verwijden en het ritme dat u en uw partner steeds verder meeneemt naar de Glorieuze Horizon der zelf- en ander bevlekking. Uw Retecool was nog nooit zo heet!

  …….Moment, uw redacteur gaat het nu even ergens heel erg mee oneens zijn. Hier is voor uw- en ons plezier Daniel Avery met Drone Logic.

  Reten, geile neukseks en welgemeende porno: wij draaien er hier onze handen niet voor om. Sensuele toespelingen maakt u in de berichtenbox op Reetbook. Fijne woordjes fluistert u ons in 140 tekens toe op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  teringbibber
  Lid
  02/03/2016 - 19:53 19:53

  Sorry hoor, maar WTF is hier NSFW aan?? Of je moet een ongelovelijke k*twerkgever hebben, dat kan natuurlijk ook. Op mijn werk is dit eerder NSFW omdat er [i]te weinig[/i] (afgerond naar boven: geen) tieten in zitten!

  Bismarck
  Antwoord aan  teringbibber
  03/03/2016 - 14:34 14:34

  Ik vond de clip wel juist heel familiewaardig, vanwege het continue zoek de verschillen. Verder wel een aardige track.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN