More

  RECENTE POSTS

  RCLNM – FLogging Molly – What’s Left Of The Flag

  Vandaag is het de Dag der Dagen voor alle zielloze gingers waar ooit een Ier langsgelopen is. Ons aller Mek staat daarom ergens in een kroeg met een aangedikt Iers accent wat liedjes te kwelen en pints Guinness achterover te tikken alsof het water is. Voor iedereen die onder de Blarneysteen geleefd heeft vandaag: het is het Dronkenmankerst voor Ieren: St. Patricksday!!

  Op deze dag is iedereen allang vergeten dat Sint Patrick de slangen uit Ierland verjaagd heeft en weet men vooral nog dat er daarna heel, heel, heel erg veel gedronken werd. Dat viert men dus dan ook uitbundig, met veel groen, veel bier en met lelijke roodharige mensen zoenen. Want dat brengt geluk, of zo.

  Bij deze dag horen Emotionele Liederen. Want Emotie hebben ze wel, die Ieren. Of het nu over een gestoten teen, hun kwijtgeraakte knuffel of over de bedroevende kwaliteiten van hun nageslacht gaat: de Ieren hebben er een Emotie bij. En vooral als er flink wat drank inzit, komen er verrassend genoeg soms de leukste dingen uit die mensen! Zo ook bij de punkfolkers van Flogging Molly die even vakkundig een traditional maken én deze ook nog eens tot een moshpitstamper vermalen: Walk away me boys, walk away me boys!

  Alle gekheid op een hurley: we zijn best dol op Ierse dingen hier. Ook maken we graag Roze pasta. Wij houden van Goede muziek zonder Doedelzakken maar wel met veel bombarie. Ons de moeder waarderen doet u vanzelfsprekend op Reetbook. Uw dronkenmansgelal in 140 tekens bij het zangvogeltje van Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN