More

  RECENTE POSTS

  RCLNM Dodenherdenking – Motörhead – Killed By Death

  Gofferdomme, lieve Retecoollezertjes, God is dood Lemmy is dood. 40 jaar lang het boegbeeld van Motörhead, en van een complete muziekstroming. Gofferdomme gofferdomme gofferdomme. Kut. Zwáár kut.

  Gisteren was deze toen nog levende legende nog langsgekomen in de TOP2000, en vandaag al dood. Wil je nog méér bewijs dat de TOP2000 het zaad van Satan is?!!? Lemmy kampte al langer met de lichamelijke gevolgen van overdadig veel Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll, reden waarom hij nog wel van whisky op wodka overgestapt was onlangs, om gezondheidsredenen dus. Ooit begon Lemmy trouwens zijn carrière als roadie voor Jimi Hendrix, speelde in een bandje dat zich verkleedde als misdienaartjes, genant fotobewijs daarvan ziet u hier. Daarna nog even gebast bij Hawkwind (hier live in TOTP), en richtte in 1975 Motörhead op, om z’n eigen muzikale weg te kunnen bewandelen zonder dat iemand hem uit de band zou kunnen gooien. En Lemmy had duidelijk voor ogen hoe die muzikale weg eruit zag: “Very basic music – loud, fast, city, raucous, arrogant, paranoid, speed-freak rock n roll. It will be so loud that if we move in next door to you, your lawn will die”.

  Straks om 00:55 uur op NPO3 de must see documentaire Lemmy, direct na de 14e herhaling van TOP2000 a gogo.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  30/12/2015 - 11:33 11:33

  Ik heb nooit met die gast geknikkerd dus ik word niet uitgenodigd op zijn begrafenis. Gaat dat plakje cake weer aan me neus voorbij, balen.. Zou die gast ( gelet op alle stoffen in zijn lichaam) geen chemisch afval zijn trouwens? In dat geval kan die beter verbrand worden…

  Alpha Kenny Wun
  Antwoord aan  Hangmat
  30/12/2015 - 14:44 14:44

  Mwah, ik heb toch wel iets meer respect voor ome Lemmy.
  Je mag misschien niks met de muziek hebben of het seks, druks en rok en rol principe niet waarderen, maar dit was een man waar “My Way” voor geschreven kon zijn.
  En daarnaast irl nog echt benaderbaar voor iedereen en verrassend vol algemene en actuele kennis.

  Dan nog even het SOCUTERA bericht dat het dus het roken was, wat hem de das om heeft gedaan. Niet de drank & drugs.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Alpha Kenny Wun
  30/12/2015 - 18:16 18:16

  Deze man leeft niet meer. Wat rest is een levenloos overblijfsel. Respect voor zijn werk heb ik wel maar die staat op zichzelf en heeft voor mijn gevoel niks te maken met de overblijfselen van zijn lichaam die ze nu onder de grond gaan stoppen.

  Alpha Kenny Wun
  30/12/2015 - 14:46 14:46

  Oh, en Moteurhead op 1 in de Top2000 volgend jaar Web!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN