More

  RECENTE POSTS

  RCLNM: Corine – Marche Nocturne

  Wat? Alweer een Retecool Late Night Music? Gisteren ook al! Moet niet gekker worden op jullie favoriete weblog.

  Vanavond gaan we lekker disco dansen. Nu denken jullie natuurlijk dat ik hier een eerbetoon aan Lilian Day Jackson, de gisteren overleden zangeres van Spargo, ga zitten typen. Maar neen! Spargo is wat mij betreft altijd een beetje de Nick & Simon van Disco geweest. Zijige achtergrondmuziek met een vleugje disco.

  Vanavond gaan we weer eens naar Frankrijk toe. Zoals jullie wellicht weten heb ik een zwak voor Elektronische muziek die naar knoflook ruikt. En geef toe, er komen gewoon ontzettend veel loeihard heersende discoknallers uit Frankrijk. Toen al en nu ook nog steeds.

  Een relatief nieuwe ster aan het Franse disco-firmament is Corine. Een Franse zangeres die vorige maand haar tweede album, “R” genaamd, heeft uitgebracht. Niet te moeilijke, maar wel kneiter goed in het gehoor liggende Franse disco. Maar daar gaan we nu niet naar luisteren. Het is immers nog voor twaalven, dus tijd om naar de markt te gaan, de nachtmarkt wel te verstaan: Marche Nocturne van haar eerste album Un air de fête.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/04/2023 - 12:17 12:17

  Ceci n’est pas kutmuziek!
  ❤️

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN