More

  RECENTE POSTS

  RCLNM: Benno van Vugt – Ik heb confetti onder mijn kunstgebit

  Alcoholmisbruik onder bejaarden. Het is geen populair onderwerp. Gelukkig zit er alcohol bij. Het neemt enorm toe. Gevoed door eenzaamheid en verveling helpen steeds meer ouderen zichzelf de tering in. Of misschien komt het door die lastercampagne van Geer & Goor, daar kun je ook niet met een glas water naar kijken.

  Stel je voor. Eerst was je nog een enthousiaste, actieve deelnemer aan het spel des levens. Je draaide aan knoppen, bepaalde (bepaalde) dingen, mensen luisterden. Toen kon je nog gewoon met een hele groep keihard de sociale voorzieningen leegplunderen en de complete zorgstaat kapotslopen. Zo was natuur. Lekker schijt hebben aan komende generaties, maatschappelijke problemen onder het tapijt vegen en zoveel mogelijk fossiele brandstoffen er doorheen fikken.

  Dat waren nog eens tijden!

  Nu zit je daar, alleen. Je kinderen willen niet meer langskomen. Je kleinkinderen weten niet eens hoe je heet. Je enige sociale contacten zijn: “Die klootzak van hiernaast” en “Dat wijf dat luiers verschoont”. Dat moet treurig zijn.

  En je kunt niet de hele dag janken. Je kunt ook niet de hele dag televisie kijken. Je kunt niet de hele dag doen alsof je dement wordt en mensen blijven lastigvallen.
  Je hebt wel lekker kunnen cashen op de verkoop van je hypotheekvrije huis. Je hebt ook te weinig fatsoen in je donder om het te schenken aan mensen die wel nodig hebben.
  Kortom, voldoende monies om knap hard te gaan op de jonge jenever iedere dag. Een heldere oplossing!

  Maar ga er in godsnaam niet bij zingen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN