More

  RECENTE POSTS

  RCLiveblog Eurovisie Songfestival 2017

  Goedenavond! Het is weer tijd voor het jaarlijkse songfestival. Het zal u niet ontgaan zijn want we staan weer eens in de finale van deze wervelende liedjesshow. Dit jaar gaat OG3NE voor ons de klappen opvangen. of zoals Nico Dijkshoorn het zei afgelopen week:

  3 paar tieton met ogon gaan proberon het songfestival te winnon.

  Zometeen zitten in Kiev Cornald Maas en Jan Smit klaar om alles van braaf commentaar te voorzien. Maar wij willen helemaal geen braaf commentaar. Wij willen valse nichten commentaar. Zoals het heurt. IK verwijs u daarom ook graag naar de BRT EEN waar Lieven van Gils het tenminste snapt.
  Israel trapt zometeen af met het liedje I feel Alive. Gevolgd door Polen de favoriet van onze Flepz0r omdat ze haar eigen jurk gestuukt heeft.

  Israel

  Wel jammer dat de sportschool Imri Ziv zijn stembanden niet goed heeft kunnen trainen. Zonder geluid is het een stuk beter. Maar dat geldt voor meer inzendingen.
  Kasia Moś komt op voor haar twee puppy’s en houdt niet van bont (uhuh). Op een of andere manier lijkt haar stem niet helemaal bij haar te passen. En wat is die violist op de achtergrond denkende?
  BREKEND! Israel deed dit jaar voor het laatst mee.

  Wit Rusland

  Snapt u gelijk de kledingkeuze. Doet een soort van relirock nummer op een boot. Knap hoe de visagist de tattoo op haar schouder heeft proberen te verbergen..

  Oostenrijk

  Wat is er met wit dit jaar? Oostenrijk is nu al een verademing in ieder geval. Gelukkig is Armenië nu aan de beurt. Wat erg jammer is, is dat Artsvik een hele mooie stem heeft, maar het liedje veel te ingewikkeld is voor het songfestival is. En Trijntje wil haar broekpak terug.

  Nederland

  Nou nu komt het hoor! OG3NE… Niet bepaald een oorwurm of meezinger. Ding ding a dong. Daar win je mee. Ze waren eerst met zijn vieren. Maar Shelly heeft er 1 opgegeten

  Moldavië

  Moldavië is aan de beurt met de SunStroke Project.. EPIC SAX GUY!! Dan mag je van mij al winnen. Lekkere oorwurm. Dat bedoelen we nu. Schrijven we mee?

  Hongarije

  Ik heb toevallig vandaag geleerd, dat als je op je hoofd kaal wordt, je de zijkanten moet laten groeien, en die dan als een knot op je hoofd moet binden. En dan ben je opeens weer hip! Hongarije dus. Yalla! Yalla! Zingen en ondertussen karnemelk maken. Hij kan dat.

  Italië

  Snorro! Italie gaat van start. Een typisch 13 in een dozijn Italo nummer. Eros Ramazotti heeft dit waarschijnlijk gecomponeerd. Bokito gaat er in ieder geval op los.

  Denemarken

  Gooit haar talenten in de strijd. Ik ben benieuwd hoeveel mannen weten wat voor kleur ogen ze heeft. Met die spleet tussen haar tanden is het wel een fietsenrek plus.

  Portugal.

  Mag van mij gaan winnen. Je zou hem zo opvreten. Hij gaat ook winnen.

  Azerbeidzjan.

  We gaan weer terug naar het Oostblok. Quick Rene! Ze cheese! Er staat een paard op de ladder.. oh oh een paard op de ladder..Ze heeft in ieder geval de zwarte band in pijpon. Miley CyRUS.

  Kroatië

  Nee het ligt niet aan uw toestel. Kroatië speelt vandaag van links naar rechts. Nu gaat het nog goed. Maar straks gaat het rap bergafwaarts. Schytzo! Hij is de hele band in zijn uppie. Want meer paste er niet in het busje.

  Australië

  En dan u het immer Europese Australië. Weinig op aan te merken om heel eerlijk te zijn. Vervelend, want je wilt iets naar gaan zeggen. maar dan is dat er niet. Het blinkt niet uit, maar slecht is het zeker niet.

  Griekenland

  Gaat uitpakken met een waterballet. VAN ONZE BELASTINGCENTEN!

  Spanje

  Wist niet of ze een man of een vrouw wilden sturen. Dus deden ze maar wat. Het liedje gaat helemaal nergens over, en wat heel knap is dat reggae meestal voor een vrolijke meezinger garant staat. En dat doet het hier niet. Kan ook zijn omdat het vreselijk vals is.

  Noorwegen

  WTF?? Daft Punk meets Mattias Reim. Da fuck.

  Verenigd Koninkrijk

  Ah het (vooralsnog) Verenigd Koninkrijk. Nevel gonna give you up.. oh wacht, Never Give Up on You. Eindelijk eens goed Engels. Oh wacht! Dodelijk saai

  Cyprus

  Hij komt straks links het podium op vanuit de kast. Kan mij niet echt boeien dit. kan ook zijn dat ik nu al murw ben geslagen door zoveel gruwel. En ik kan best wel wat hebben al zeg ik het zelf.

  Roemenië

  Jodelie! jodelaaa! Deze zou nog wel eens hoog kunnen eindigen wegens originaliteit. Jodel meet Rap. Waarom de zangeres de hele tijd wijdbeens staat is mij een raadsel. Wellicht heeft ze een verhouding met 1 van de kanonnen.

  Duitsland

  He is dat niet David Guetta? Plaginaat!!

  Oekraine

  Het gastland is aan de beurt. Het is gelijk duidelijk dat Oekraine niet nog een songfestival wil organiseren.

  Hier moet echt meer bier bij, anders houd ik dit niet vol. Ik doe dit voor jullie!

  België

  Koffie erbij gaat pakken. Ome God. Lachen is gezond! Oeh! Ze bewoog!

  Zweden

  We zijn er goddank bijna doorheen. Zweden kennende zal het wel strak in elkaar zitten. Want op een of andere manier willen die echt winnen. Michael Jackson, meets Backstreetboys, meets catwalk.

  Bulgarije

  Het knulletje zingt een autobiografisch liedje wat echt helemaal nergens over gaat en zelfs de muziek neemt de uitdrukking op zijn smoel over.

  Frankrijk

  Eindelijk! De hekkensluiter. Tja… Iemand moet laatste worden. Kun je net zo goed als laatste starten. Toch?

  Nu gaan we 14 uur op de uitslag wachten met allerlei optredens waar we niet op zitten te wachten.
  Met uitzondering van deze

  Deze post wordt niet meer geüpdatet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/05/2017 - 10:33 10:33

  ik heb er in totaal zeker 6 gezien; 3 hele nummers; 4 halve en voor de rest een paar keer een seconde of 10. Geen idee wie de beste was. Van wat ik gezien heb deed NL (ik weet niet hoe je O’G3N3 spelt, dus ik hou het maar bij NL) het beter dan de rest.
  Als je het verschil in waardering tussen jury en publiek ziet, begrijp je gelijk dat die uitslag helemaal nergens op slaat.

  Ik stel voor dat we volgend jaar het Urker mannenkoor naakt op een platbodem op het podium zetten met enkel een misthoorn als begeleiding.
  Het liedje doet er niet toe; iets met vis die duur betaald wordt ofzo.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/05/2017 - 11:40 11:40

  ogdriene?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/05/2017 - 14:28 14:28

  Haha, Ploppo kijkt nog treurbuis!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  14/05/2017 - 17:01 17:01

  …en ik draai ook nog wel eens een LP.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  15/05/2017 - 08:25 08:25

  Ja, dat doe ik dan ook nog wel. Ik koop ze zelfs nog, downloaden heb ik geprobeerd maar is lastig met vinyl.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN