More

  RECENTE POSTS

  RC Vroege Morgen – Fleddy Melculy – Brood

  Goedemorgen! Ik beken: ik heb verzaakt gisteravond. Eigenlijk had ik de nieuwe clip van de door ons op handen gedragen Fleddy Melculy hier om 22:00 uur in de ether moeten gooien. Er kwamen helaas dingen als een leven tussendoor en voor ik het wist, zat ik het alweer ver voorbij de klok van tien uur in de avond ergens hartgrondig mee oneens te zijn.

  Sorry! Mea culpa, mea maxima culpa. Ik zat daarnaast lekker laat Brood te eten. Brood dat Fleddy dus niet zegt te hebben en daarvoor op pad gaat. En dan komt nu de verrassing: daar waar wij de door hem zo geliefde kroketten uit de muur halen, hebben ze in Vlaanderen dus Broodmachines, of Brotomaten (gemiste naamgeefkans, beste Belgen!). Laat dit even op u inwerken: in plaats van een muur met luikjes waar u een vette bek uit haalt doen onze zuiderburen Verantwoord en Gezond en schotelen u midden in de nacht Brood voor.

  Leuk hoor, maar dan heb je nog niets. Ja, een muil vol droog brood. Tenzij de Belgen ook Beleg-omaten hebben? Fleddy? Hebben jullie dat? Want dat zou natuurlijk België tot een nog groter heersland maken dan het al is!

  Wij zijn enorm super verliefd op België en haar Vlaamse inwoners. De Walen kunnen de hik krijgen. Met hun halsstarrig wel Nederlands verstaan maar het niet willen spreken. Ons én Francé le lesson lesûh kan op Twitter. Snedige teksten over brood laat u achter Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt. Houdt rekening met een langere rijstijd.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  21/04/2016 - 08:48 08:48

  Morregen.

  Alpha Kenny Wun
  21/04/2016 - 11:28 11:28

  Jake, je kan het natuurlijk ook goedmaken door de video van “Het is wat het is” alsnog in de RCLNM te gooien. Die is nog niet voorbij gekomen.
  Je wil de torn van Fleddy niet over je uitroepen natuurlijk!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN