More

  RECENTE POSTS

  RC Very Late Night Music – Empress Of – How Do you Do It

  Om toch een stukje tegenwicht aan die onvoorstelbare kutmuziek die mijn collega Frodooh zojuist heeft gepost, ram ik aan het begin van de nacht snel nog even iets fijners online.

  Via StuBru kreeg ik het soloproject “Empress Of” van de New Yorkse singer-sing writer (echt om te kotsen, die omschrijving) Lorely Rodriguez te horen. Onder de naam Empress Me heeft ze inmiddels twee albums uitgebracht. Het laatste album komt uit 2015 en daar komt ook onderstaande track “How do you do it” vandaan. Gewoon hele fijne elektronische muziek waar wij hier in de redactiebunker erg blij van worden zo midden in de nacht.

  En ja, u ziet het goed: De side heeft is een volledige omkat/revamp ondergaan. De boel is een stuk sneller en we hebben weer wat meer functionaliteit en mogelijkheden.

  Meer fijne elektronische muziek op deze site? Dat kan, zoals Zita Swoon met Why Say It Once. En bijvoorbeeld Kylie Minogue samen met Giorgio Moroder. Maar anders gewoon loeihard knallen met Light Years Away van Oliver. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  5 1 stem
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN