More

  RECENTE POSTS

  RC Sports – Live: EK-Hockey!

  Hoera! Nederland in de finale van het EK-hockey! Tegen die gasten die niet eens weten welke taal ze nou eigenlijk willen lullen: raar Nederlands of raar Frans. Belzen dus. Uitgemaakte zaak. Wij gaan winnen. En daar doen we live verslag van.

  Ok, er is afgetrapt. Dat ene shirt tikt de bal, geen hole in one. Jammer. Nu pakt die ander de bal af. Rare golfclubs hebben ze trouwens. Ze lijken op een Wood-14, maar dan net niet. De golfbaan is ook verbazend rechthoekig. Geen enkele put of vijver.

  Foto: vijver

  Zo kan ik het ook. Tyfusveel gasten op het veld en ik keek eigenlijk voor de lekkere hockeymutsjes. WAAR ZIJN DE HOCKEYMUTSJES? Er staat serieus niet één lekker wijf op het veld. En dat terwijl hockey per definitie een lekkerewijvensport is. Vraag maar aan die neger.. Kom.. De beste hockeyer ooit.. Tiger Woods! Die!

  Foto: Lief hockeymeisje

  We zitten veertien minuten in de wedstrijd nu. Nog steeds geen bouncende tietjes te zien. Alleen maar gasten. Belachelijk. Wie heeft verzonnen dat dit een sport is? De bal gaat van links naar rechts op het veld, niemand wil hem hebben. Niemand kijkt ook meer, want alle aandacht gaat naar het feit dat er geen lekkere wijven op het veld staan. En wat de shit is met die shirts? Dat er alleen kerels staan is al erg genoeg, maar waarom ziet iedereen eruit alsof hij net van een VVD-feestje komt waar veel te veel sherry is gedronken? En waar iedereen, zoals altijd bij de VVD, coke heeft zitten snuiven van de reet van Jeanine Hennis? With a stick.

  Foto: Jeanine Hennis tijdens hockey.

  Intussen blijkt dat echt niemand het gaatje kan vinden. Trump doet dit beter. Als die 14 keer per week gaat hockeyen heeft hij sowieso de hockeybaan voor zichzelf. Dan lopen er geen 16 VVD-ers met een stok om hem heen. Geen lekkere wijven ook, dus daar heeft u een punt. Behalve als u dat Sloveense veenlijk in 2017 NOG STEEDS lekker vindt. Hadden we niet ooit een lekker wijf bij de hockey? Die hartstikke Nederlandse Fatima Dinges de Moeilijk? Die deed toch holes in one? Whatever..

  Foto: Lief hockeymeisje

  De wedstrijd wordt nu spannend. Drie van de Belzen zijn van het veld om patat te halen of dingen met kinderen in kelders te doen. Iedereen heeft nog steeds foeilelijke shirts aan. DE BAL GAAT NAAR LINKS! NAAR RECHTS! Ik kan niet meer kijken, de spanning wordt me teveel. Ik zie ook nog steeds geen lekkere wijven dus ik schakel even over naar de Platinum Pornhub-account van Retecool.

  Foto: Willekeurige Belzenkelder.

  Volop lekkere wijven intussen. Je wilt niet weten wat ze allemaal kunnen met een hockeyracket. Geen idee waar ik eigenlijk over zat te tikken. SPORT! DAT WAS HET!

  Hockey, hopen we. Sport sowieso.

  Ja, nee, ben ik weer. die 61 VVD-ers staan nog op het veld. Ik kan er qua aantal naast zitten, want echt, wie weet er nou hoe veel spelers er in hockey zitten. De laatste keer dat ik keek naar hockey was toen de POTUS zwoegend een heuvel op moest omdat het karretje zijn dikke reet niet kon dragen.

  Foto: Niet de POTUS, maar gewoon een lief hockeymeisje.

  OOOOOOHHH!!!!! Iemand deed bijna iets spannends! Kennelijk kun je doelpunten scoren in dit spel. Maar ja, net niet. Jammer. Hij kijkt ook alsof hij zou willen dat hij een lekker wijf was. Of diarree heeft, één van de twee.

  Foto: Spannend.

  Ik word langzaam maar zeker toch een beetje fan van dit spel. Ondanks dat ik dacht dat er lekkere wijven zouden zijn. Maar die ene dude met dat foute shirt zou ik, als hetero zijnde, ook gewoon doen. U ook, geef maar toe. Die gast NU links in beeld. Echt, met dat stokje in zijn hand. De erotiek spat van hem af.

  Foto: Erotiek

  Oh.. Afgelopen. Godver. Maar hey, met een beetje mazzel komen er nu EINDELIJK hockeymutsjes het veld op. KUT! Weer niet! Mannen in slechte pakken! WAAROM?!?!

  *Interne memo redactie: Kennelijk moeten we Taart de sleutel van de serverruimte afpakken. Echt. Hij weet geen hol van sport, maar hij sluit zich op. En het is ondoenlijk om Jake elke keer in te zetten om de deur open te beuken. Jake kost veel meer dan Taart. 

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  27/08/2017 - 16:51 16:51

  Aah! Sportverslaggeving zoals sportverslaggeving bedoeld is!

  horrorneefje
  Lid
  27/08/2017 - 20:15 20:15

  En nu een verslag van Mayleather vs McGoatse. Of McGaggor. Ben z’n naam even kwijt.

  Bismarck
  29/08/2017 - 14:00 14:00

  Haha, Taart heeft gewoon een dag te laat gekeken. De hockeyrokjes waren zaterdag, niet zondag.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN