More

  RECENTE POSTS

  RC Short – Star Wars: The New Republic Anthology

  Nog een paar maanden en de nieuwe Star Wars film “Star Wars Episode VII: The Force Awakens” komt uit. De trailers heersen in ieder geval behoorlijk, dus dat komt waarschijnlijk wel goed. Hoewel Lucasfilm al wel heeft bevestigd dat bounty hunter Boba Fett in de tweede Star Wars Story film, die in 2018 uitkomt, te zien zal zijn, is het niet zeker of hij in deze Star Wars episode aanwezig is.

  Dat was reden voor regisseur en animator Eric Demeusy om een fan made trailer te maken met Boba Fett in de hoofdrol. Helaas duurt de trailer slechts anderhalve minuut en is daarmee zeker twaalf en een halve minuut te kort, maar de kwaliteit van de trailer is wel geweldig.

  “…After being trapped for 30 years in the Great Pit of Carkoon, infamous bounty hunter Boba Fett makes a death defying escape and finds himself fighting alongside the Rebellion to establish a New Republic…”

  Wellicht een mooi moment voor Lucasfilm om een Boba Fett serie te starten. Overigens is het overige werk van Demeusy ook de moeite van het bekijken waard.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN