More

  RECENTE POSTS

  RC Short: H POSITIVE

  Wat te doen wanneer je echt bulkend rijk bent, standje geld dat tegen de plinten aan klotst zeg maar, maar je hebt ook net te horen gekregen dat je niet lang meer te leven hebt.

  Mark, de hoofdpersoon in deze short, heeft dus net te horen gekregen dat hij terminaal is. Hij heeft nu in ieder geval één zekerheid in het leven: hij gaat op zeer korte termijn dood. Daar helpt al het geld in de wereld niet tegen. Maar Mark is iemand die altijd alles volledig onder controle heeft, dus ook zijn dood. Alleen wil Mark niet op een lullige manier dood, maar op een briljante manier, zoals alles in het leven van Mark. Dus ontwerpt hij een euthanasie-achtbaan: deze achtbaan, met zeven loopings, zorgt er voor dat zijn hersenen ermee stoppen door cerebrale hypoxie, oftewel zuurstof tekort. Hierdoor raak je in een euforische staat, om vervolgens te overlijden. Briljant gefilmde short van bijna 6 minuten, de rest is aftiteling.

  Short zijn lekker, shorts zijn kort, daarom is een short fijn voor iedereen! Meer shorts? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze facebookpagina liken graag.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN