More

  RECENTE POSTS

  RC Retesnelle Recepten: French Dip Sliders

  Als je het over lekker smullen hebt dan ben je hier op redactie aan het juiste adres. Alleen al het woord OMGWTFBBQ, wat in feite niet eens een woord is, is genoeg om voor enige opwinding te zorgen.

  French Dip Sliders

  Voor ons geen kip uit blik of kant en klare shaslick uit de supermarkt… Al het vlees wordt door ons met liefde zelf gekruid, gemarineerd en toegefluisterd voordat het op het rek boven de onbespoten ecologische briketten wordt gevleid.
  Maar denk nu niet dat wij hier eindeloos naar kookprogramma’s (nsfw) gaan zitten kijken. Of uren verdiept zitten lezen in dikke kookboeken. Dat kost ons allemaal veel te veel tijd. Wij houden van lekker snel en snel lekker. Om jullie lezers daarvann deelgenoot te van te maken introduceren wij daarom: RC Retesnelle recepten. Wij trappen vandaag af met de French Dip Sliders een fijne hap die je tijdens het gamen met 1 hand kan eten. (Oven op 175 graden)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  08/02/2017 - 19:24 19:24

  Weet je wat lekker is bij gerookte zalm en gebraden rood vlees? Aligot. Kruimige aardappelen koken en stampen, jonge tomme kaas erdoor (verkrijgbaar bij de jumbo), peper en zout, eventueel creme fraîche en geraspte knoflook. 5 Minuten extra werk, maar ongeveer veertien miljoen keer lekkerder dan gewone aardappelpuree.

  Bismarck
  10/02/2017 - 12:45 12:45

  Ziet er vrij goed uit, alleen jammer van die kaas. Iemand een idee voor iets vervangends?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN