More

  RECENTE POSTS

  RC Picture Perfect: IJsland

  Vanaf vandaag gaan wij jullie hier op Retecool onder de noemer “RC Picture Perfect” (on)regelmatig voorzien van plaatjes die wij heel erg mooi vinden.

  Want mooie plaatjes zijn immers mooi en wie zijn wij dan om ze jullie te onthouden. We trappen de eerste aflevering van de serie RC Picture Perfect af met plaatjes van het onwaarschijnlijk fotogenieke IJsland. De plaatjes komen van een openbare facebookgroep met de zeer toepasselijke naam: “ICELAND THE PHOTOGRAPHER’S PARADISE“. En daar is serieus dus geen woord van gelogen, want elke foto op die pagina is om door een ringetje te halen. Speciaal voor jullie en ons plezier hebben wij een selectie van 14 intens hard heersende foto’s van dit vulkaaneiland gemaakt. Een link naar de facebookpagina van de maker van de foto staat onder de foto.

  ijsland01
  Per Brunzell
  ijsland02
  Kristinn Ingi Petursson
  ijsland03
  Thierry Darnis
  ijsland04
  Skarphedinn Haraldsson
  ijsland05
  John Thacker
  ijsland06
  John Plashal
  ijsland07
  Michael Fersch
  ijsland08
  Irene Stephanie
  ijsland09
  Gunnar Guðjónsson
  ijsland10
  Ólafur Höskuldur Ólafsson
  ijsland11
  Eva Segarra Raro
  ijsland12
  Per Brunzell
  ijsland13
  C.D. Lee
  ijsland14
  Andreas Hohmann
  Uiteraard is dit niet het enige mooie beeld op Retecool. In de categorie “Beeld” vind je alles van film tot fotografie, zolang het maar heerst (en dat doet het automagisch, want het staat op Retecool). Ons laten weten hoe gaaf je deze serie vindt kan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN