More

  RECENTE POSTS

  RC Literair: 50 Shades of Gay

  Altijd al willen weten waar de voorzittershamer van de Maastrichtse burgervader Onno Hoes in heeft gezeten? Hoeveel heerlijk mannenvlees je kunt vastbinden met een ambtsketen? Dat kán als u binnenkort het boekje met de plakkende pakkende titel “politiek correct” koopt van ene Ruud Schepers, één van de ‘toyboys’ van On. Alleen vindt Onno dat geen fijn idee. Onno wil het boek laten verbieden. Hij is bang dat de onthullingen negatief zijn voor de huidige coalitie in de gemeenteraad en voor zijn geloofwaardigheid als burgemeester. Zo liberaal. Dat reputatieschade en privacy ooit nog eens issues zijn geworden in huize Hoes-Verlinde. Maar zou het echt zijn geloofwaardigheid zo schaden? Dat de 53-jarige, hoogedelgestrenge burgemeester die nu het woord voert, in de pauze z’n tanden heeft laten bleken door een bronstig schandknaapje van 23? Dat zijn toch geen imago-issues? Of zijn er nog juicy details die wij niet mogen weten? Heeft een in leren bandjes gehulde Onno zich zonder hoes laten afsappen in de geblindeerde dienstauto, terwijl hij zijn chauffeur (leuke knul trouwens) rondjes liet rijden over het Vrijthof? Misschien dat Kwalbert ze straks kan voorlezen!

  hoes

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  27/10/2014 - 16:57 16:57

  Eerlijk gezegd zou ik ook niet heel blij zijn als iemand zou denken dat er wel een publiek was voor een boek als “hoe ik hete seks had met de vreemdgaande [echte naam van meneer weirdoinventor]”. Maar ja, 1 er is geen markt voor dat boek want ik ben geen burgemeester 2 ik zou het niet kunnen gooien op “het moet verboden worden want ik ben burgemeester” en 3 ik kan me niet herinneren dat ik recentelijk vreemd ben gegaan. Ik weet eigenlijk niet goed hoe ik hierop moet reageren en, belangrijker, waar ik enorm boos en verontwaardigd over moet wezen, want dat vind ik eigenlijk het leukste onderdeel van een goed schandaal.

  Ome Mc
  Lid
  27/10/2014 - 17:08 17:08

  Dat Onno hier problemen mee heeft en wil uitzoeken of daar juridisch wat tegen gedaan kan worden is op zich logisch – maar het lijkt me hier niet om een zaak gaan die vanuit de Gemeente geregeld moet worden – ik zie niet hoe het seksleven van Onno het voltallige college gaat beschaden, en zijn persoonlijke reputatie is z’n persoonlijke verantwoordelijkheid. Dus, Onno, doe es geen misbruik van het ambt maken voor persoonlijk gewin?

  Illuminatus Magnus
  27/10/2014 - 17:21 17:21

  Nou Weirdo… Ten eerste dat een burgemeester dus keihard loopt te vozen ligt niet overal even prettig. Ten tweede, de (ex?)-man van deze burgemeester is de meest onsmakelijke privacyschender sinds Henk van der Meyden. Ten derde is het een liberaal en die zijn altijd zo voor open en vrijheid van meningsuiting en zo. Ik vind dat hij met de billen bloot moet /ripseth

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  27/10/2014 - 17:24 17:24

  Ik dacht dat het ranzige pornografische details waren die maakten dat Onno het boek wilde verbieden. Maar het blijkt (volgens het altijd betrouwbare ‘Privee’) over vertrouwelijke politieke zaken te gaan.

  Mocht dat zo zijn dan heeft Onno inderdaad iets om zich zorgen over te maken. Als immers blijkt dat het een kwebbelkont is, zal hem weinig meer toevertrouwd worden. Sterker nog… dan kan het wel eens snel over zijn met de carrière van de heer Hoes.

  Chubbychaser
  27/10/2014 - 17:55 17:55

  Misschien moet Onno eens het gebruik van een gag als sex speeltje voor zichzelf overwegen, dat helpt. Maskeert ook die lelijke scheve ondertanden.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  27/10/2014 - 18:36 18:36

  Ik reaguur weer eens terug in de tijd!

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  27/10/2014 - 18:37 18:37

  En hoe weet ik dat?

  Omdat ik rond 18:30 écht wel aan de goulash zit!

  G. de Vader
  Gast
  27/10/2014 - 18:58 18:58

  Reet was vanochtend erg vroeg op zn werk. Maar geen nood: volgende week vertellen we het hem.

  Incator
  Incator
  27/10/2014 - 20:41 20:41

  Verbieden van publicaties is wel helemaal hip bij de burgemeesters van tegenwoordig. Aleid Wolfsen was een trendsetter!

  Weirdoinventor
  Lid
  28/10/2014 - 16:35 16:35

  Ik vraag me stiekem wel af hoe dat dan bij hem in de slaapkamer geklonken heeft. “O ja, ga door, sla me zoals d66 mijn plannen voor het gemeentehuis steeds afslaat! Ja, ja!”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN