More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – The Subs ft. Yves Paquet – UFO

  Hij wiens Reet de Grootste is, kortweg Reet, zal opgetogen zijn te vernemen dat de RCLNM vandaag bij onze sympathieke zuiderburen op de borrel gaat. Om precies te zijn begeven we ons naar de prachtige stad Gent, de thuishaven van de electro-tovenaars van The Subs, door Reet zelf hier al eens gepotst.

  Zeer recent zijn The Subs de samenwerking aangegaan met het jong aanstormend talent Yves Paquet, een Duitstalige Belg van Braziliaanse afkomst met Frans-klinkende naam, en het resultaat van die samenwerking is de RCLNM van vandaag. En deze bonte mix van invloeden bewijst maar weer dat er niks mis is met multi-culturisme. Techno en de Duitse taal zijn sinds de start van Kraftwerk natuurlijk een succesvol koppel, en de nachtelijke videobeelden uit Berlijn versterken het duistere gevoel van de muziek. Lastig om op stil te blijven zitten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  09/10/2018 - 23:52 23:52

  “het duistere gevoel van de muziek”
  Ik kan werkelijk met de beste wil van de wereld geen duister gevoel aan deze muziek overhouden (het komt me over als een combi van de meest lichtend gevoel gevende liedjes ter wereld). Gelukkig geldt hetzelfde voor nachtelijk Berlin, heb ik recent ervaren.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN