Hij wiens Reet de Grootste is, kortweg Reet, zal opgetogen zijn te vernemen dat de RCLNM vandaag bij onze sympathieke zuiderburen op de borrel gaat. Om precies te zijn begeven we ons naar de prachtige stad Gent, de thuishaven van de electro-tovenaars van The Subs, door Reet zelf hier al eens gepotst.

Zeer recent zijn The Subs de samenwerking aangegaan met het jong aanstormend talent Yves Paquet, een Duitstalige Belg van Braziliaanse afkomst met Frans-klinkende naam, en het resultaat van die samenwerking is de RCLNM van vandaag. En deze bonte mix van invloeden bewijst maar weer dat er niks mis is met multi-culturisme. Techno en de Duitse taal zijn sinds de start van Kraftwerk natuurlijk een succesvol koppel, en de nachtelijke videobeelden uit Berlijn versterken het duistere gevoel van de muziek. Lastig om op stil te blijven zitten.

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bismarck Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

“het duistere gevoel van de muziek”
Ik kan werkelijk met de beste wil van de wereld geen duister gevoel aan deze muziek overhouden (het komt me over als een combi van de meest lichtend gevoel gevende liedjes ter wereld). Gelukkig geldt hetzelfde voor nachtelijk Berlin, heb ik recent ervaren.