More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – The Sex Pistols – Anarchy In The U.K

  Uw wekelijkse RCLNM Thank God It’s Friday Beukplaat sluit thematisch mooi aan bij de immer actuele Brexit, dat afgelopen woensdag het zoveelste uur van de waarheid beleefde.

  “Anarchy for the U.K.
  It’s coming sometime and maybe
  I give a wrong time, stop a traffic line
  Your future dream has sure been seen through”

  Het lijkt er op dat Premier May steeds meer beseft dat het hopeloos verdeelde Engeland in een deadlock is beland, waarin het redelijkerwijs niet meer voor- of achteruit kan. Haar strategie lijkt nu om door eindeloos dooronderhandelen te hopen op een mirakel, nieuwe verkiezingen, een staatgreep, een nieuwe Brexit-referendum of op z’n minst dat het haar tijd wel zal duren. Kersverse D66 fractievoorzitter Rob Jetten wil zelfs ons EU lidmaatschap in De Grondwet verankeren, als bescherming tegen de Nexit-waan-van-de-dag. Wat misschien niet eens nodig is, want momenteel is maar liefst 78% van de Nederlanders positief over het EU-lidmaatschap van ons land. Ben u desondanks benieuwd hoe die Anarchy er uit zal zien, dan kunt u deze hier aanschouwen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  19/10/2018 - 23:20 23:20

  Ik zeg: harde brexit en fuck the EU. Maar John Lydon is natuurlijk een held. ook heel toepasselijk: https://www.youtube.com/watch?v=hZj9bi7YNmI

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN