More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – The Chats – Smoko

  Of het nu vanwege een kunstzinnige video is, of gewoon de lekkere muziek, voor de RCLNM zoeken we altijd de krenten in de pap die op de een of andere manier iets met ons doen. De RCLNM van vandaag deed ook iets met de redactie, maar niets wat een emmer sop en een dweil niet ongedaan kan maken.

  Als we The Chats als een crossover zouden moeten omschrijven, dan lijkt het op de liefdesbaby van Mark E. Smith (van The Fall) en Rapper Sjors. En anders zou je ze kunnen zien als de piepjonge reïncarnatie van de eveneens Aussie SurfPunkband Cosmic Psychos. Deze RCLNM is punk zoals het bedoeld was: all attitude and 0 fucks for technique. Heerlijk! Smoko is trouwens serieus een dingetje, een afkorting voor Smoking Break, maar in Australië uitgegroeid tot een institutionele verworvenheid die weinig meer met roken van doen heeft. Denkt u trouwens vooral niet dat The Chats -anders dan Rapper Sjors- zo dom zijn als ze eruit zien: ze lijken in alle opzichten op de alter ego’s van een paar briljante komieken. En dit nummer is hard op weg om het lijflied te worden van de verdrukte kettingroker. Smokers of the World Unite!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  05/09/2018 - 01:52 01:52

  O Got, als ik wat bier in me neus smeer ruikt het net weer als vroegah! Enfin, dit ter informatie! Fijn stukkie BTW met mooie links!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN