More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Superorganism – Something For Your M.I.N.D.

  Eén van de leukste nummers van 2017 vanavond in de RCLNM, deze hardnekkige doch aangename oorwurm van het 8-koppige Londense muziekcollectief genaamd Superorganism.

  Superorganisme laat zich amper vergelijken met bestaande artiesten, behalve natuurlijk met volkomen unieke bands als MGMT, The Flaming Lips of The Avalanches die allemala evenmin met anderen te vergelijken zijn. U hoort een creatieve mix van vrolijke pop, samples, electronica die je humeur een enorme boost in opwaartse richting geven. Net als onze vriendelijke Zuiderburen van gisteren staan ze deze maand op Eurosonic-Noorderslag, op vrijdag 19 januari om precies te zijn, en dat ziet er dan ongeveer zo uit. En 20 februari bovendien in de Sugarfactory in 020. En wie ze in The Great Ouddoors wil zien kan ook nog op zondag 10 juni terecht op wellicht sneerlands leukste festival, Best Kept Secret in het gemoedelijke Hilvarenbeek. De meer passieve liefhebber wacht daarentegen thuis languit op de bank tot 8 maart, wanneer het debuutalbum van deze kneiters het licht ziet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  05/01/2018 - 23:57 23:57

  Pas op, als je deze clip kijkt na het gebruik van drugs zie je rare dingen. Omgekeerd: Als je rare dingen ziet in deze clip heb je dus (al dan niet bewust) drugs gebruikt.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  06/01/2018 - 23:53 23:53

  jaja, something for your mind.. anti-depressiva bedoelt ze waarschijnlijk

  grotesnor
  09/01/2018 - 18:22 18:22

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN