Wie snel is kan nog net de toegift zien in de kleine zaal van Paradiso, waar deze avond de Sunflower Bean optreedt, the hottest band on eart op dit moment. Overigens heeft de band een haast maniakale ijver als het om toeren gaat, dus de kans is groot dat ze ons landje snel weer aandoen, en u de uiterst fapbare Julia Cumming (Nomen est (k)omen, heet dat dan) en haar band IRL kunt bewonderen.

Wat ons direct brengt tot mijn grootste puntje van bezwaar: onderstaande video legt wel erg de nadruk op de beslist niet onaardige fysieke verschijning van Cumming, waardoor het helaas de aandacht afleidt van het feit dat dit in verdomd lekker liedje is. Mijn luistertip is dan ook om het beeld weg te klikken en alleen maar te luisteren. Wat resteert is een heerlijk zwoel nummer, driftige op en neer bewegend tussen enerzijds de donkere zijde van het leven, en anderzijds luchtige pop deuntjes. Precies zoals hun grote voorbeelden dat deden: The Velvet Underground, The Smiths en Tame Impala. Geen verkeerd rijtje om mee vergeleken te worden!
Eerder dit jaar verscheen het tweede album Twentytwo in Blue, die wij hier in de redactiebunker momenteel helemaal grijs streamen!

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
hangmat Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
hangmat
hangmat

sinds een week heb ik spotify premium dus deze post komt goed uit..