More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Status Quo – Down Down

  Al die nieuwerwetse moderne onbekende bandjes die ik pleeg te potsen, ik wéét dat jullie het gewoon niet pruimen, lieve Retecoollezertjes. Maakt niet uit, gooien we gewoon voor de balans, en om iedereen te vriend te houden, een lekker stukje Classic ouwe lullenRock in de RCLNM, een nummer dat vast ook nog hoog in de Top2000 staat. En gewoon de TopPop versie, hè? Doe ik allemaal voor jullie. Vergeet alleen niet dat óók deze band ooit eens een nieuwerwets modern onbekend bandje was….

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  19/04/2014 - 23:07 23:07

  Cokekoning Francis Rossi. Some say dat hij tijdens een persco (sorry) verveeld de punt van een zakdoekje in zijn ene neusgat stak en het via zijn andere er weer uit trok, het aanwezige publiek flabbergastend.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  barq
  20/04/2014 - 03:54 03:54

  Was dat niet een anekdote over Rick Parfitt ?

  barq
  Lid
  20/04/2014 - 07:04 07:04

  http://musicfeeds.com.au/news/status-quo-singer-washed-his-nose-off-during-2-5m-coke-habit/
  Neen, al zal die ook best het een en ander hebben gedaan. Maar niet voor 2,5 miljoen (!), denk ik. Rick Parfitt stond ooit met een interview in de Popfoto of Hitkrant, waarbij hij trots zijn enorme landgoed en een deel van zijn autocollectie showde. Porsche, E-type en Range Rover, met van deze laatste ook nog een perfecte miniatuurversie voor zoonlief. En niet van plastic ofzo. Geld als water.

  teringbibber
  Lid
  21/04/2014 - 16:40 16:40

  Ouwelullenrock is een plusje, Web, maar Status Quo is weer een minnetje. Kom ik op 0 uit. Ik zal je es mijn wind-of-change laten ruiken, dan begrijp je alles in 1 klap. Ik zie wel progressie overigens 🙂 Als DJ that is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN