More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music Special – Love Stinks

  Oh de Liefde, lieve Retecoollezertjes. En dan bedoel ik niet die dierlijke lusten, dat natte warme gevoel in uw broek bij het aanschouwen van de Reet van de Dag. Ik bedoel natuurlijk die grootse, meeslepende, allesomvattende Liefde. De onvoorwaardelijke verafgoding van een ander, die de betere helft in je laat bovendrijven, die je bergen laat verzetten. De liefde die je ook verblindt en doet geloven dat er zoiets als De Waere bestaat.

  Precies deze Liefde, die emotionele achtbaan vol pieken en dalen, lijkt momenteel een deel van de Redactie met haar tentakels in een verstikkende greep te hebben omklemd. Gedoe met voormalige, huidige en toekomstige liefdes is al wekenlang hét gesprek van de dag bij het peperdure espresso apparaat in de bunker. En omdat “love” natuurlijk het ultieme onderwerp is binnen de popmuziek, leek ons dat reden om er eens een RCLNM aan te wijden. Want echte IRL liefde staat natuurlijk volkomen haaks op de liefde in Disneysprookjes waarin er altijd een Happy End in het verschiet ligt. Liefde zoals u en ik die kennen loopt namelijk helemaal niet altijd goed af, die slingert je meedogenloos heen en weer tussen enerzijds euforisch op een roze wolk rondzweven en anderzijds totale ontreddering nadat De Liefde je weer eens een paar kopstoten gegeven heeft, en de fundamenten onder je bestaan heeft weggetrokken.

  Liefde is een vreemde ziekte, zong de grote filosoof Henny Vrienten, en de man had natuurlijk gelijk. 99% van de tijd is verliefdheid ronduit kloten, net wanneer je denkt de partner van je dromen te hebben gevonden, zonder wie je je geen toekomst kan voorstellen en met wie je samen oud wilt worden, blijkt dat dit object van je Liefde daar toch net een beetje totaal anders over te denken. TL;DR: Liefde zuigt gewoon harige apenballen, en omdat gedeelde smart spreekwoordelijk gelijk staat aan halve smart hebben we voor u een aantal muziekclipje verzameld die dat harige apenballen zuigen beter verwoorden dan ik het zou kunnen. Uw eigen aanvullingen zien we daarbij graag in de comments toegevoegd.


  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  06/10/2015 - 22:12 22:12

  Je moet je liefde gewoon ergens instoppen! Even wat mannenrockmantiek naar demense toe, wat niet in de Top2K staat:
  http://youtu.be/hNnNBxjMClE

  Hangmat
  Lid
  06/10/2015 - 22:50 22:50

  dit zijn mijn favoriete borsten : http://www.youtube.com/watch?v=2X3AR5NwH7A

  Susan Heklicht
  07/10/2015 - 11:13 11:13

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN