More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music: Sons – Ricochet

  Ik ga niet weer de loftrompet steken over de muziek die door onze zuiderburen wordt gemaakt, want dat heb ik hier op jullie Retecool al zeer regelmatig gedaan.

  Maar ook deze keer komt de RCLNM weer uit België, want man man man, wat komt daar toch onwaarschijnlijk veel briljante muziek vandaan (doe ik het toch). Shazam staat bij mij full time te pompen wanneer StuBru aan staat. En via StuBru ben ik ook op de intens hard heersende heers-heren van Sons gekomen. Deze vier gasten uit Melsele (zonder eigen website, maar wel te boeken en ook een facebookpagina) hebben samen met nog twee fijne bands De Nieuwe Lichting van StuBru gewonnen EN DAT IS NIET VOOR NIETS!

  Want het ingezonden nummer voor De Nieuwe Lichting, Ricochet, zorgt er voor dat ik vanaf de eerste seconde mijn shirt uit wil trekken om vervolgens met een eetkamerstoel alles kort en klein te slaan in mijn huiskamer. Puur van genot overigens, want damn! Zodra het nummer is afgelopen en ik weer wat bij zinnen ben gekomen, zie ik de chaos die ik in mijn eigen habitat heb veroorzaakt. En die chaos kan maar op één manier opgelost worden: Ricochet nog een keer aanrammen en de volgende eetkamer stoel pakken.

  Gelukkig blijft het niet bij Ricochet, want de EP Sons by Sons is hier gewoon extragratis en voor niets te downloaden. Hieronder dus Ricochet, helaas zonder clip, maar BOEIEN! (pakt eetkamerstoel nummer drie)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ludtvski
  ludtvski
  Gast
  20/03/2018 - 10:56 10:56

  Uit Belgie komt al het goeds vandaan.
  Maar ze compenseren dat weer dik met Bart Peeters en zijn Wifisong.

  In ander nieuws: Sriracha heeft mayo gemixt met hun saus.

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN