More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Ramones – She’s The One

  Gabba Gabba Hey! Het is weer weekend, lieve Retecoollezertjes! En vandaag vieren we dat met een recent op een stoffige zolder teruggevonden muziekvideo van De Beste Band Op Aarde, de muzikale NAP-peilstok, de Goddelijke Viereenheid waar wij eenvoudige stervelingen slechts met diepe ontzag naar kunnen opkijken: The Ramones!

  “Yeah yeah, she’s the one
  Yeah yeah, she’s the one”

  De video is, zoals het een Goddelijke Viereenheid betaamt wellicht, van een geniale eenvoud. Gewoon vier kerels in spijkerbroeken, leren jasjes en lang haar, die aan krap 2 minuten genoeg hebben om hun blijde boodschap over te brengen door niets meer te doen dan een rock ‘n’ roll nummer te spelen. Ook de tekst, zie het fragment hierboven, is van een overdonderende to-the-point-heid: slechts een handvol woorden volstaan om een episch stuk proza te construeren, dat Nobelprijs-waardig mag worden genoemd. “She’s the one“, dat is waar het in het leven om draait: vrijdagavond, bier, en de leukste vrouw ter wereld (NSFW) , die niet noodzakelijk iedere vrijdag dezelfde hoeft te zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  05/10/2018 - 23:58 23:58

  Rock- around the clock! Mijn vrouwtje voor vanavond heb ik opgepikt op het Salzburger muziekfestival. Wie kent haar niet? De dame die maar niet van het podium wilde gaan zodat de Von Trapp family bijna geen kans kreeg om de aanwezigen te verblijden met authentiek Oostenrijks familie-sentiment! Gelukkig liep alles goed af in die waargebeurde story.. Opdat wij niet vergeten https://www.youtube.com/watch?v=4qxi-sYUT9s

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN