More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Opposites & Yellow Claw – Thunder

  Zo. Nederlandstalig in de Retecool Late Night Music. Even zien hoe lang het duurt voor m’n accesspas voor de bunker niet meer werkt. Na de Zalige Kerst Kneiters duurde het even voor ik weer aan de lunchtafel mocht zitten. Kijken hoe dit loopt.

  Want, zo zal Reet direct opmerken, Yellow Claw, dat zijn toch een beetje de natte windjes van de Nederlandse dancescene. Beetje je gebrek aan talent maskeren met een tsunami aan samples en doen alsof dat vet is. En daar heeft hij een punt. (luister deze als je twijfelt).

  Gelukkig worden de natte windjes van Yellow Claw nu goed gemaskeerd door de thunder van The Opposites. Waarom dan toch posten? Er zitten een paar stukken met harde beats in, als je om de zwoele negers en wiggers heen kijken zitten er fijne billen in een leren broek in en twee halfnaakte zoenende meisjes. Suf als je de Vrimibo in de RC bunker gewend bent, maar daarom tikken we ook niet voor onszelf maar voor u, de lezert.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  07/01/2017 - 16:18 16:18

  Hé kinders! Aandoenlijk hoor, die medium pimpin’ golfjes, maar met uw welnemen zet ik nu weer even de nieuwe RTJ op, dan maar geen in leer gehulde billen.

  https://www.youtube.com/watch?v=4Jl-BeR4M4c

  Bismarck
  08/01/2017 - 00:21 00:21

  Als ik ooit president van de wereld wordt, verplicht ik elk dancefeest om een scherpschutter in te huren die elke MC meteen door zijn kop schiet als ie het waagt om door een set heen te kwaken. Die dingen zijn nog irritanter dan de opposites.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN