More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – NouZeg123 – Sorry, Je Hebt Problemen

  In de rubriek “niet te rubriceren” is vandaag het verschijnsel NouZeg123 te gast, in feite een eenmansact van Jacob van de Water. Jacob kunnen we omschrijven als de drijvende kracht achter Eefje de Visser, en anders had u hem onbewust kunnen horen in dit Zondag Met Lubach filmpje.

  NouZeg123 heeft deze week een allereerste lied op Youtube geknald, en eerlijk gezegd begrijpen er helemaal niks van. Ok, de man is geniaal, zeer getalenteerd, en het nummer komt over als een zwaargestoorde lappendeken van losse ideeën, die vermoedelijk iets gemeenschappelijks hebben, maar de vraag is wat dan. Het lied klinkt als een kruising tussen Bohemian Rhapsody en Snollebollekes, en dat is niet negatief bedoeld. Probleem ook is dat het lied net zo fascinerend als onbegrijpelijk is. We krijgen er gewoon geen genoeg van. Mocht u er wel uitkomen, meldt dat dan hieronder in de comments.

  Oja, het filmpje is niet geschikt voor mensen met epilepsie

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Sicktheo
  17/01/2021 - 13:24 13:24

  Ganz prima Sonntagmittag Kamermusik

  Janhans
  Janhans
  Gast
  22/01/2021 - 09:31 09:31

  Hoezo begrijpen? Ik wil gewoon verrast worden, en daar slaagt hij prima in. Ik heb genoten! (btw. ik ben 64 en nog steeds liefhebber van frisse muziek!)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN