More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Justice – Woman Worldwide

  Het allerbeste live dance album zou zomaar wel eens Alive van Daft Punk kunnen zijn. Dit album is de live registratie van het optreden dat Daft Punk in 2007 in de Palais omnisports de Paris-Bercy arena heeft gegeven en zorgt hier nog steeds regelmatig voor kippenvel.

  Helaas is er na de Alive tour van Daft Punk geen nieuwe tour meer gekomen, dus heeft Justice jaren later gedacht; dan doen wij dat toch? En niet geheel onverdienstelijk. De registratie van Woman Worldwide hieronder is geheel in de geest van Alive van Daft Punk. De absolute klassiekers en wat nieuwer, maar wel bekend werk van Justice worden op een briljante manier in elkaar gemixt.

  Daft Punk en Justice worden vaak met elkaar vergeleken en er gingen in het begin van Justice zelfs geruchten dat het duo achter Justice ook het duo achter Daft Punk was. Maar waar de heren van Daft Punk geperfectioneerde foutloze Franse electro-dance maken, maken haar kleinere broertjes van Justice een hardere en rauwere variant van deze immer populaire France dance stroming.

  En dat die mix heel erg fijn klinkt hoor en zie je hier in 80 minuten live registratie van Woman Worldwide, waarmee Justice overigens een de Grammy voor beste dance/electro album heeft gewonnen. Hier staat trouwens het album als playlist. Vooral de Pleasure x Newjack x Civilization remix is absoluut briljant, net als de D.A.N.C.E x Fire x Safe and Sound remix. Ach fuck het, dit hele album heerst gewoon snoeihard.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN