More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music: Joost – Joost Klein 2

  Het is lang geleden dat het land zo op zijn kop stond van een albumrelease. Alle media zijn het er over eens: Coldplay kreeg terecht een duimpje omlaag en het langverwachte Butterfly Knife hysterisch juichende duimpjes omhoog. Zelfs Marco liet zich door de rauwe teksten inspireren tot scherpe poëtische uitingen. Alle verwachtingen omtrent drugs, geweld en beledigingen zijn volledig waargemaakt en er werd ook al direct een nieuwe RCLNM getipt.

  Op “Klootzak in een trainingspak” (puur Top2000 materiaal) stuitert het van de SO’s naar Joost, EenhoornJoost, Joost Klein. Joost is een oude bekende en kwam eerder voorbij op Infected, waar hij een heel samenhangend verhaal brengt over twijfel en onzekerheid.
  Twee weken terug bracht hij zijn nieuwe album “1983” uit. Het bestaat uit 13 tracks die stuk voor stuk uitgeprint en ingelijst kunnen worden. Een doordachte verhaallijn met sterke teksten, humor en duidelijke herkenbare klassieke thematiek. Alles voorzien van aanstekelijke beats en met grote afwisseling. Als Nabokov en Annie M.G. Schmidt samen een album zouden krijgen zou het “1983” zijn.

  De eerste single “Joost Klein 2” is een korte analyse van de nadelige effecten van het onjuist invullen van een T-biljet.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN