Deze week bleek overduidelijk dat je als man niet langer ongestraft vrouwen hoer kan noemen, of in elkaar kan slaan. Raar eigenlijk dat dat nu pas een halt wordt toegeroepen, maar natuurlijk beter laat dan nooit, nietwaar?

De rol van de man in de moderne maatschappij is natuurlijk heel anders dan toen we nog holbewoners waren, al lopen er nog genoeg mannen rond voor wie de tijd schijnbaar een paar duizend jaar heeft stilgestaan. U kunt ze vaak spotten op de voetbaltribune, of achter een smeulende houtskool BBQ. De rol van de man was tot voor kort simpel gezegd om voor inkomsten te zorgen. “Wie niet voor de eigen familie zorgt, zelfs niet voor huisgenoten, heeft het geloof verloochend en is slechter dan een ongelovige”, aldus de Bijbel (Timoteüs 5:8). Prima, maar in een modern tweeverdienersgezin is die rol natuurlijk aardig uitgehold. Wat de rol van de moderne man tegenwoordig precies is, weet ik ook niet, laat staat waar die rol heen moet in de toekomst, maar ik weet wel dat Joe Jackson daar ooit dit nummer over heeft gemaakt. Wellicht vindt u er antwoorden in.

“What’s a man now, what’s a man mean
Is he rough or is he rugged
Is he cultural and clean
Now it’s all change, it’s got to change more
Cause we think it’s getting better
But nobody’s really sure”

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Der WebmeisterhangmatJamaar Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Jamaar
Jamaar

Wow, mensen ik ben helemaal confuus… Zitten de echte fags dus toch op motorfietsen?? *ahuj, haujhahauahua*

hangmat
hangmat

Beetje gedateerd heer webmeister.. een beetje vrouw wil tegenwoordig (met de rug tegen de muur) gewoon weer ruw genomen worden.. al dat mannelijke getwijfel leidt maar tot (muzikale) impotentie. Verder niet teveel bier drinken is mij aangeraden, schijn je tieten van te krijgen 😉