More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Joe Jackson – Real Men

  Deze week bleek overduidelijk dat je als man niet langer ongestraft vrouwen hoer kan noemen, of in elkaar kan slaan. Raar eigenlijk dat dat nu pas een halt wordt toegeroepen, maar natuurlijk beter laat dan nooit, nietwaar?

  De rol van de man in de moderne maatschappij is natuurlijk heel anders dan toen we nog holbewoners waren, al lopen er nog genoeg mannen rond voor wie de tijd schijnbaar een paar duizend jaar heeft stilgestaan. U kunt ze vaak spotten op de voetbaltribune, of achter een smeulende houtskool BBQ. De rol van de man was tot voor kort simpel gezegd om voor inkomsten te zorgen. “Wie niet voor de eigen familie zorgt, zelfs niet voor huisgenoten, heeft het geloof verloochend en is slechter dan een ongelovige”, aldus de Bijbel (Timoteüs 5:8). Prima, maar in een modern tweeverdienersgezin is die rol natuurlijk aardig uitgehold. Wat de rol van de moderne man tegenwoordig precies is, weet ik ook niet, laat staat waar die rol heen moet in de toekomst, maar ik weet wel dat Joe Jackson daar ooit dit nummer over heeft gemaakt. Wellicht vindt u er antwoorden in.

  “What’s a man now, what’s a man mean
  Is he rough or is he rugged
  Is he cultural and clean
  Now it’s all change, it’s got to change more
  Cause we think it’s getting better
  But nobody’s really sure”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jamaar
  Jamaar
  Gast
  06/01/2018 - 02:21 02:21

  Wow, mensen ik ben helemaal confuus… Zitten de echte fags dus toch op motorfietsen?? *ahuj, haujhahauahua*

  hangmat
  hangmat
  Gast
  06/01/2018 - 23:48 23:48

  Beetje gedateerd heer webmeister.. een beetje vrouw wil tegenwoordig (met de rug tegen de muur) gewoon weer ruw genomen worden.. al dat mannelijke getwijfel leidt maar tot (muzikale) impotentie. Verder niet teveel bier drinken is mij aangeraden, schijn je tieten van te krijgen 😉

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN