More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Jimi Goodwin – Oh! Whiskey

  Als de stem van onze RCLNM gast van vanavond u bekend voorkomt, dan kan dat kloppen. In een vorig leven was Goodwin namelijk al succesvol als zanger van indie-kneiters The Doves.

  Het nummer handelt overigens over zijn periode bij The Doves, meer bepaald over het eindeloos toeren en het gemak waarmee er dan naar de drank wordt gegrepen. Geen pleidooi voor of tegen whiskey, maar eerder de vaststelling dat je zonder alcohol of andere stimulerende middelen prima creatief kunt zijn. In het clipje zien we een spreeuw, die door allerlei verleidingen het contact met de andere spreeuwen verliest. Mooie symboliek lijkt me.

  Oh! Whiskey give me patience
  Oh! Whiskey give me truth
  Oh! Whiskey give me empathy
  Just don’t give me the blues
  Please don’t give me the blues

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  19/07/2017 - 23:09 23:09

  Ik vind de nieuwe kathy perry wel leuk… https://www.youtube.com/watch?v=8gsGhdZDC-0

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN