More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Jacques Dutronc – Hippie Hippie Hourrah

  Doorgewinterde Top2000-luisteraars *spuugt* kennen Jacques natuurlijk van het nummer Il est cinq heures, Paris s’éveille, net als onderstaande stammend uit 1968, toen Parijs even het magisch centrum van de Hippiewereld was, en Jacques als geboren Parijzenaar zo te zien de tijdgeest goed aanvoelde. Jacques schreef vóór 1968 al prachtige chansons voor zijn latere echtgenote, zangeres en Bondmeisje Françoise Hardy, die doorgewinterde Top2000-luisteraars *spuugt* natuurlijk kennen van het nummer Tous les garçons et les filles. Jacques is naast zanger ook een verdienstelijke acteur die zowaar in 1992 een César won voor zijn hoofdrol in de film Van Gogh.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  28/10/2014 - 22:51 22:51

  Ondergetekende, dhr. W. Meister, heeft heden ten burele aan mij, agent van dienst, I. Magnus, het volgende verklaard.

  Op Tweede Kerstdag was ik aan het slapen in mijn huis. De situatie was gewoon. De deuren en ramen waren gesloten en ik had niemand toestemming gegeven mijn huis te betreden. Om 10 uur des ochtends werd ik ruw gewekt en zag een gemaskerd gezicht boven mijn bed. Direct merkte ik ook op dat de gemaskerde een wapen op mij richtte, een afgezaagd dubbelloops jachtgeweer. Hij dwong mij uit bed te gaan. Daarna moest ik mij uitkleden en verkrachtte hij mij. Iets later op de dag kwamen er nog drie, eveneens gemaskerde mannen mijn huis binnen. Allen leken elkaar te kennen. Ik werd door al deze mannen verkracht. De mannen gingen niet weg en de verkrachtingen werden langer en gemener. De gemaskerde mannen gebruikten klemmen, zwepen, messen en accu’s op mijn lichaam en geslachtsdelen. Pas op 31 december vlak voor middernacht verlieten de gemaskerde mannen mijn huis. Al die tijd had de radio hard aangestaan om mijn geschreeuw te overstemmen. Dit is de reden dat ik vandaag op het Mediapark in Hilversum een einde heb gemaakt aan het leven van zes radiopresentatoren.

  Opgemaakt te Hilversum.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN