More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Hinds – British Mind

  Het leven was al nooit makkelijk voor vrouwen, en nog altijd duiken er nieuwe verhalen op waaruit blijkt dat de vrouwenemancipatie de eerstkomende millennia nog lang niet voltooid zal zijn. Zo had afgelopen weken DJ Ruud de Wild van 50Plus zender NOP2, een bejaarde man dus, besloten dat het vrouwelijke gelachtsdeel een fatsoenlijke naam moest hebben, want daar ontbrak het nog aan volgens De Wild.

  De uitslag van deze overduidelijk door de Russen gemanipuleerde verkiezing is inmiddels binnen: de volgende keer dat u zich met een hamer op uw duim slaat mag u keihard Poenie roepen, wat overigens Russisch is voor Schaapje. Nog veel erger vrouwenleed was afgelopen week het bericht dat er te weinig vrouwen in de TOP2000 staan. Want de TOP2000 bestaat voor meer dan 80% uit Dode Blanke Mannen, in de bovenste honderd is dat aandeel nog groter, en de top 10 bestaat uit louter dode blanke mannen, al weet Chris Martin van Coldplay dat zelf nog niet. Lees trouwens vooral deze longread van Atze de Vrieze, waarin wordt aangetoond dat de TOP2000 helemaal op slot zit met 13-in-een-dozijn jaren 70 meuk, met als voornaamste oorzaak dat het stembiljet op slot zit met jaren 70 meuk, en dat het ook elk jaar erger wordt. Maar dat terzijde, lieve Retecoollezertjes. Voor vanavond uiteraard een all-women band die de TOP2000 nooit zal halen, want het Spaanse Hinds is zowel hedendaags als vrouw, maar desalniettemin zijn ze leuk om te luisteren. Het nummer gaat over Girlpower zammazegge, life on the road in een tourbus, maar misschien kunt u wel wat onbedoelde Brexit associaties eruit halen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  13/12/2018 - 23:28 23:28

  Als blanke muziekliefhebber en CIS-man van de uitbuitende noordelijke klasse wil ik best dit nummer kopen om zo onze schuld aan de Poenies van Spanje (omdat de EU hen aan de bedelstaf heeft gebracht) voor een miniem deel in te lossen. De koopman in mij zegt echter: alleen op voorwaarde dat zij naar NL verhuizen en mijn huis drie keer per week poetsen voor een (zwart) tientje per uur. Ik hoop verder maar voor de dames dat de ECB de geldpers zal blijven laten draaien. Hoewel mijn reeds gespaarde pensioenpot daardoor langzaam in rook opgaat, kunnen de papa en mama van de dames zich daardoor voorlopig nog 1 maaltijd per dag permitteren.

  Weirdoinventor
  Lid
  14/12/2018 - 13:39 13:39

  Wacht, Hind-s? Het is er meer dan een tegenwoordig? Wat dat Idols wel allemaal niet veroorzaakt…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN