More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Herman Finkers – De Ardennen

  Wanneer het fucking koud begint te worden vliegen gelijk de vogels ook uw Rectaal Retecool redactieleden weer uit naar het zuiden. Na een zorgvuldig uitgevoerde datumprikker is hedenmiddag aangekomen in de Ardennen, uw, bijna voltallige, redactie die zich dit weekend zal laven aan de schone kunsten, eenvoudige doch voedzame maaltijden en allerhande ander vermaak.

  Omdat ook u, de achterblijver, de nodige aandacht verdient bij deze dan ook het themamuziekje van de rit richting de Ardennen, luidkeels en tot ieders genoegen doorlopend meegezongen voor zover kelen niet gesmeerd dienden te worden met nu al epische pulled pork en bier. De Almelose woordkunstenaar Herman F. mocht onlangs al auditie doen voor een camera en is op basis van dat optreden gekozen om dit themalied in te zingen voor dit nu al beangstigend legendarische OMGWTFBBQREDACTIEWEEKEND.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  09/01/2016 - 03:00 03:00

  Ik wens de gehele redactie een hele fijne ardennenretraite toe, maar erg veel zal het niet uitmaken. De laatste tijd is de retecools behoorlijk uitgestorven in het weekend.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  grotesnor
  09/01/2016 - 18:56 18:56

  Begin alvast op te stijven, om 23u is er troost van de Reet van de Dag.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN