More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Haru Nemuri – Kick In The World

  Vandaag verleggen we de grenzen in de RCLNM richting Japan, heimat van deze rappende en zingende juffrouw genaamd 春ねむり, maar wij mogen gelukkig Haru Nemuri zeggen. En wat van ver komt is lekker, zo blijkt maar weer eens. Voor de gelegenheid heb ik de ondertiteling op voorhand alvast aangezet, met de kanttekening dat Hari Nemuri haar teksten hoogstpersoonlijk naar het engels heeft vertaald.

  Deze RCLNM afdoen als een J-Pop niemendalletje zou niet terecht zijn. Nemuri’s verschijning mag daar wellicht aanleiding toe geven, onder de J-Pop oppervlakte horen we flinke porties Hiphop, Noise en een snufje punk. Hier is iemand vol passie bezig met leuke grensverleggende kruisbestuivingen, en dit experiment mag behoorlijk geslaagd worden genoemd. Fijne melodiën, fijne tempowisselingen, misschien even wennen voor uw tere oortjes als u alleen maar naar Saairadio luistert. Check ook haar debuutalbum Harutosyura, dat een heerlijke moderne mix van oost en west is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  19/09/2018 - 23:03 23:03

  Ach ze proberen origineel te zijn die japanners, heel moeilijk in die cultuur. Iig veel beter dan de chinezen, dat zijn me toch een stel lelijke onbeschaafde boeren..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN