More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Ghost – Cirice

  Ghost is een aparte metalband. Niet dat de leden zich achter make-up en maskers verschuilen maar eerder dat ze, ook tot hun eigen grote verbazing, hun identiteit verborgen hebben weten te houden. Het idee daarachter is dat de leden van Ghost (al dan niet) gerenommeerde muzikanten zijn en ze geen zin hadden om daarop beoordeeld te worden. Het gaat ze om de muziek en dat zou voor de mensen thuis ook moeten zijn, redeneren ze. En daar waar ik meestal met mijn ogen rol en zucht om zoveel vermetelheid, geef ik de heren? nu toch eens gelijk. Ghost mag dan wel officieel metal zijn (en hun teksten zijn er ook naar) maar deze lui maken deuntjes waar ook de niet-metal mens iets mee kan. Ik heb van hun laatste plaat even de video van de singel gepakt maar ik kan jullie aanraden om het oeuvre van deze band eens te gaan beluisteren. Swingt als een dolle, kan ik u melden. Is dat je voet die aan het mee tappen is? Ja hé?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN